Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pisalam tutaj, nie tak dawno temat ze spodobal mi sie facet od

Polecane posty

Gość gość

internetu. Internet znowu sie popsuł, więc najpierw zgłosiłam to do centrali a potem ponownie skontaktowali mnie z tym facetem od napraw. Wczoraj kiedy rozmawialiśmy (przez telefon) zdawalo mi sie że podchodził miedzy nami lekki flirt (pamietał mnie ( z poprzedniej naprawy), zadzwonil jak wspomnial po godzinach pracy, pytał czy bede jutro ( w domyśle dzisiaj) w domu... i ze jesli to bede akurat ja to super itd.. ; )) Dzisiaj zadzwonil wczesnie rano wlasciwie przebudzil mnie tym telefonem i znowu chwila rozmowy i jakby flirtu, ale przez to że kilka sekund wczesniej wstalam, średnio kontaktowalam czasami jakby ten flirt "gasilam" np. on powiedzial "no to do zobaczenia" a ja "do widzenia" :O Potem przyjechał, niestety o godzine za wczesnie niż mówił przez tel, przywitalam go w ciuchach domowych, dresowych spodniach, i w polowicznym makijazu, z wlosami na wszystkie strony, dodatkowo w domu była jeszcze mama i siostra... i wlaściwie caly ten czas jak byl u mnie byl praktycznie skupiony na pracy, (sprawdzaniu łączy, dzwonieniu do centrali itd ) jesli rozmawialismy to praktycznie tylko o tym internecie... :/ nie wiem czy to przez moj wyglad:/? po prostu mu sie nie spodobala? czy przez ta dzisiejsza rozmowe rano przez tel pomysłal ze nie jestem nim zaintersowana...:/? czy przez to że reszta domownikow była w mieszkaniu? i głupio mu było cos insynuowac? neta naprawil i powiedzial ze jego interwencja tutaj dobiegla konca, podziekowalam pozegnalam go i wyszedł .... chcialam zeby cos z tego wyniklo, zeby zaprosil mne na kawe, chcalam zeby rozmowa jakos inaczej sie potoczyla a tu nic:/ moge cos zrobic? czy sprawa juz jest zgaszona?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować