Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Czemu rodzice dzieci upośleszonych nie odadzą ich i nie zrobią sobie nowych

Polecane posty

Gość gość
bsa ty chyba nie powiesz ,ze ty jestes w stanie myslec ? ty nie jestes nawet roslinka tylko kupa gnoju :D:D:D

Gość gość
1. Emeryt ma emeryturę(jeśli wojskowa to już bajka)Młody często nie ma pracy i szans na późniejszą emeryturę, ale nie o tym temat. A teraz nie pracuje. 2. Przecież to nie temat o tych dzieciach-mogą nic nie czuć, byc roślin nami o umysle niworodka- nie o tym temat. Temat jest o ich rodzicach. Nie oddają ich do ośrodków bo je kochają. a ty calt czas o tych dzieciach co to nic nie czują, nic nie rozumieją itd. Zostaw tę dzieci Zadałeś pytanie o rodziców. No to masz odpowiedz-kochaja te dzieci mimo że są one chore, niesprawne itd.

Ja i tak żyje sam, mam was w d***e,podrużuje i to mi wystarcza.

Gość gość
Ta chyba po sieci:P

Gość gość
gość dziś ty nie jestes nawet roslinka tylko kupa gnoju x a ty kultura masz na drugie?

Gość gość
Ja mam na drugie" twój zły sen":D

gość dziś -Kochali by bardziej ryby w akwarium, k***a nad czym się tu podniecać? Nad tym że wszyscy się śmieją z twojego dziecka? Dajesz je do szkoły i wszyscy robią sobie z niego ofiarę. Ja byłem w szkole szlachtą, umiałęm dać po ryju, nie było odważnych aby śmiać się z mich wad, dobrze wspominam szkołę, koleżanka dawała mi odpisywać i miała u mnie ochronę, każdy kto ją klępnoł w pupę, opstro dostawał po ryju, nawet ja ją nie klepałem po pupie, bo zawsze dobrze zadania szkolne odrabiała i zawsze dawała mi odpisać, więc miałą moją ochronę.

Gość gość
gość dziś Ja mam na drugie" twój zły sen" x jak sie przysnisz to facet gejem woli zostac :)

Gość gość
o jakich dzieciach ty piszesz? Najpierw ze sa roślinKami a teraz nagle do szkoły chodzą? Wtf?? Ty się czytasz Wogole?

Gość gość
BSA napisz yej ograniczonej babie jeszcze raz bo czytac ze zrozumieniem nie umie .)

Gość gość
Dobra dobra bsa już nie klep sam ze sobą Buhaha ale masz fantazję hahahhahahah:D

Gość gość
i czym ty sie chwalisz duppku ? ze nasmiewales sie z chorych dzieci ? ze tez swieta ziemia nosi takie bezmozgowie :O

Gość gość
nie zapominaj, bsa z orendża twierdzi, żeś Ty gorsza od niego bo go wyzywasz. a on tylko jest bezrozumnym, pozbawionym ludzkich uczuć zwierzem