Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Czemu rodzice dzieci upośleszonych nie odadzą ich i nie zrobią sobie nowych

Polecane posty

Gość gość
Takich BSA trzeba kastrowac zeby zadnego potomka nie splodzil :O

gość dziś -Znam takie z szkoły podstawowej, były zawsze przez wszystkich poniżane i wyśmiewane, robiły za kukły, czyli ofiary do ćwiczeń w bijatykach, nasza szkoła była tzw integracyjna, taka nowość w latach 90.Mieliśmy dwóch gości co mieli coś z głową, mieli w tej integracji ostre piekło. Gdyby tych ludzi dali do szkoły specjalnej, to by mieli spokój i wzajemne zrozumienie,ale lewakom zachciało się integracji i stworzyli tym upośledzonym ludziom prawdziwe piekło, nawet byście nie chcieli wiedzieć co tam się działo.

Gość gość
On by zostawił i dziecko, i matkę. Poszukałby sobie kogoś nowego. A na dziecko pewnie nawet by alimentów nie płacił. Do glowy mu tez nie przyjdzie, ze za pobyt w ośrodku trzeba...płacić. I to grube pieniądze. O wiele większe niż zasilki jakie rodzic dostanie w ramach renty socjalnej na dziecko.

Gość gość
Wiadomo ze kazdy woli miec dziecko zdrowe i sprawne. To akurat zadna tajemnica. Pozostaje pytanie co zrobic jesli dziecko zdrowe i sprawne nie jest. Ile jest w Polsce osrodkow chetnych do przyjecia takich dzieci? Chyba nie pokrywa to zapotrzebowania. Jaki los czeka dziecko oddane do takiego osrodka? Ile razy pojawia sie w mediach temat zlego traktowania dzieci w osrodkach? Czy jesli rodzice oddadza dziecko to jaka maja pewnosc ze temu dziecku bedzie tam dobrze? Ze nikt nie bedzie go wysmiewal, znecal sie nad nim? BSA Ty nie masz dzieci. Wiezi krwi to najsilniejsze znane wiezi.

Anless dziś -Bez ręki czy nogi to bym zaakceptował, proteza i gość jak nowy, ale na cholerę komu ktoś z zespołem downa?

gość dziś -Wystarczy że zrzekniesz się praw rodzicielskich i problem z głowy.

Gość gość
Jest cos takiego jak wiez krwi. Nie zrozumiesz tego

Gość gość
A jak by dxiecko bylo zdrowe ale nP po wypadku miało uraz mózgu -jak to mówisz roślina, to co dalej? Jakby twoja żona miała wypadek i też zmieniła się w kłode-rosline to co dalej? Kop za drzwi?

Gość gość
dlaczego hoyu nie odpowiadasz na pytania? za trudne jak dla ciebie lewaku i pedale?

gość dziś -Więzy krwi rozumiem, ale jak przykładowo szczepisz drzewko owocowe(ja lubię to robić) i czasem ci nie wyjdzie, coś pójdzie nie po twojej myśli,to wtedy wywalasz drzewko i szczepisz kolejne. Czasem tak bywa że w ci coś nie wyjdzie, czasem najlepszemu zakalec w cieście się trafi i trzeba wywalić.

Gość gość
"wystarczy, ze sie zrzekniesz praw..." Ty masz jakies etyczne normy wpojone przez rodziców, czy tylko znasz prawa dżungli, prawo silniejszego, jak zwierzę? :-o

Gość gość
Mozesz sie wymadrzac ile tylko chcesz a zycie ci dokopie jak przyjdzie ten czas :D ty juz jestes roslinka :P nie wierzysz ? to spytaj swojego psychiatry :P

gość dziś -Jak roślina,to przecież jej już jedno, jak ja bym był rośliną, to chcę eutanazji, aby innym życia i sam siebie nie wkurzać na tym świecie. Wkurza mnie to że nie ma u nas eutanazji, co to za życie rośline? Mam wypadek, jestem nie do uzdrowienia to na śmierć, skoro zwierzęta się dobija, to chyba nie jesteśmy gorsi od zwierząt i też humanitarna śmierć się nam należy.

Gość gość
Pamiętaj, ze to dziala w dwie strony. Jak jutro zostaniesz w wypadku samochodowym tak poturbowany, ze ani ręką, ani nogą nie ruszysz, to tez maja cię na smietnik ze szpitala wyrzucić? Czy rehabilitować, mimo braku szans na powrót do pełnej sprawności?

Gość jest jak nowy ! a co ty k***a myślisz że człowiek to jest samochód gdzie opony się wymieni i będzie jak nowy albo oddać na złom i kupić nowy nie ta rozmowa do niczego nie prowadzi

gość dziś -Jak specjalista stwierdzi że jestem stałym kaleką, to mają mnie uśmiercić. Nie wyobrażam sobie życia bez sportu, podróżowania itp.

Gość gość
Taaaa, i masz 20 lat. Może zmądrzejesz za kolejnych 20, gdy zdrowie zacznie faktycznie szwankować. Wtedy pogadamy. Dziś nie mamy o czym.

Anless dziś -Samochód oddaje sie na złom, zwierzęta się uśmierca, wiec czemu chcesz się pastwić nad ludźmi i patrzeć jak powoli z dnia na dzień umierają? Kup sobie królika,zamknij gio w klatce, dawaj mu tylko wody,zero jedzenia i patrz jak umiera z głodu.Tak by tylko psychole robiły. Widać że masz takie pragnienia, skoro chcesz aby ludzie przed śmiercią ostro czuli że umierają.

Gość gość
Jestem specjalista i stwierdzam ,ze jestes kaleka i bezmozgiem nie do wyleczenia :classic_cool:

Gość gość
Ponad 30? Doprawdy? :D Nie zachowujesz sie jak dojrzały mężczyzna, lecz nadpobudliwy nastolatek. Zapewne mentalnie taki jest wlasnie twoj poziom. Czyli wynika z tego, ze jestes opóźniony w rozwoju... Masz swoją diagnozę.

Gość gość
Juz czas na twoja eutanazje BSA :D:D:D

gość dziś -gdzie nie walnąć, tam same samotne matki, w tym temacie widać że samotne matki z upośledzonymi dziećmi.Świat zchodzi na totalny psy, sama patologia w około.

Gość gość
A gdzie te samotne matki tutaj widzisz? Hm, oprócz upośledzenia masz jeszcze omamy??? Ojej...jak mi przykro :D :P

Gość gość
lepiej byc samotna matka niz miec za meza takiego kretyna:D

Gość gość
Juz ktos to napisal : "pusty jak beka po kiszonce " :D:D:D

Gość gość
Jestem tego samego zdania co BSA, no prawie. Dodatkowy chromosom jest wbrew naturze i w ogóle nie powinien pojawiać się na świecie. Przecież jest tyle badań, da się to wykryć w odpowiednim czasie.

Gość gość
gość dziś dlaczego hoyu nie odpowiadasz na pytania? za trudne jak dla ciebie lewaku i pedale? x a ty stul pysk.

Gość gość
Wolałabym opiekować się upośledzonym dzieckiem niż takim z którego wyrośnie taki potwór bez serca jak autor

Gość gość
Jak nadal będziesz glosowal na PiS, to za moment moze badan prenatalnych nie być...