Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrażalski mąż!

Polecane posty

Gość gość

Czy któras z Was takiego ma? Obrażalskiego,małomównego,aspołecznego idiotę?? Ja mam od 11 lat i od kilku dni noszę się z zamiarem wywalenia go z domu! Zniszczył mnie psychicznie, choć w opini ludzi zdaje się być ideałem...Co robić?

Gość gość
najgorsi to ci,którzy grają na zewnątrz a w domu psychol dla swoich bliskich kat potrzebuje ofiary i znalazł dla równowagi psych jak go wywalisz ,to rozsypie się na drobny mak,zabraknie mu ofiary

Gość gość
jak co robić? znosić z pokorą - w końcu mu przysięgałaś, prawda?

Gość gość
kochasz siebie?szanujesz? jeśli nie,to zacznij oddalać się od niego

Gość gość
mam takiego też. O wszystko wkurzony, albo obrażony. Ostatnio się obraził, jak powiedziałam, że nie jest ekspertem w wychowaniu dzieci. Normalnie oburzony! Mamy 3letniego syna. Właściwie się nim nie zajmuje, ze 2 razy wykąpał, z 5 był na spacerze. Ale na zewnątrz uśmiechnięty, przemiły, czarujący. Sama też takiego go poznałam. A w domu gbur, nerwus i cham. I najlepiej w gaciach przed kompem w te swoje gry.

Gość gość
mam zięcia takiego, a na początku myśleliśmy ,że nasza córka będzie szczęśliwa,a tu prostak i narwany cham, nienawidzę prostaków i chamów,nie ufam mu wylazł z domu bez wychowania,jest psycholem dzieli nas przepaść nie do pokonania

Gość gość
Otóż ja nie należę do pokornych i cierpiętnic!! 11 lat to dużo,ale całe zycie to też szmat czasu.Dorze ktoś napisał,że taki czlowiek to gbur i cham między swoimi a na zew. wylęknione zwierzę...

Gość gość
Przysięgałaś ale nie chamowi i gburowi. Krył się. Kopnij w dupsko!!!

Gość drammer
jak dla mnie to gburowate zachowanie to jest tutaj drogie panie zamiast porozmawiać z mężem to po prostu obrażacie mężczyzn na forum i jeszcze męża nazywać idiotą. Ciekawe czy milo by wam bylo jakby mężowie rozmawiali o was z kolegami i nazywali idiotkami