Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

StokrotkaChichotka

Brzydkie kaczątko

Polecane posty

Jestem brzydka! Bardzo brzydka! Nie mogę na siebie patrzeć w lustrze, czuje do siebie nienawiść z tego powodu i przez to moje zachowania są auto destrukcyjne. Tnę sie, zdzieram sobie skórę pumexem na brzuchu, rękach, nogach. Potrafiła bym sobie zrobić jeszcze coś gorszego a to dlatego, że uważam się za brzydactwo. Oddalabym wszystko aby być marzeniem mężczyzn, Oddalabym wszystko za jeden gwizd na ulicy czy klepniecie w tylek na imprezie. Za jeden wolny taniec. Kiedy byłam młodsza często czytałam brzydkie kaczątko wyobrazajac sobie, że to ja. Dziś wiem, że ta bajka nie jest o mnie:(

Gość gośćlili
Rozwijaj się, swoja inteligencję, pracuj nad sobą...Ja we wczesnej młodości byłam BRZYDKA!! Rude włosy, piegowata gęba, 175 cm wzrostu grubokościstej sylwetki, zawodówka, brzydkie, ośmieszające nazwisko. Po zawodówce zrobiłam LO, pracując oczywiście, wyszłam za mąż, dwoje dzieci. Poszłam na studia, dwie podyplomówki, jestem nauczycielem. Panieńskie nazwisko zmieniłam, włosy farbuję u dobrej fryzjerki, nauczyłam się zgrabnego poruszania się, zadbania o klasyczna garderobę. Widzę te spojrzenia facetów, flirtujące zagadywania...nie zdradzam męża, ale mam świadomość, że wyrobiłam się, wiele osób mi to mówi. Życzę pracy nad sobą, odwiedzenia lekarza - wyleczenia depresji, bo chyba ją masz, pracy nad sobą i udanego życia.

Dziekuje za te słowa otuchy, ja mam 176 cm tez rude, mocno kręcone włosy, kończę w tym roku liceum i myślę o stomatologii ale gdybym mogła to wszystkie moje osiągnięcia naukowe Oddalabym za piękne oczy , nogi do nieba czy duże cycki, nawet gdybym miała pracować na dwie zmiany w biedrze.