Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam czasu na rozliczenie pit

Polecane posty

Gość gość

Ciągle pracuje, od rana do wieczora. Dopiero w majówke bede miała czas nad tym usiąść, ale wiem że to już po terminie. Coś sie stanie jak sie spóźnie ze złozeniem deklaracji pit o 1 czy 2 dni?

Gość gość
Tak zapłacisz ustawowe odsetki

Gość gość
A ilez to roboty? Teraz pit rozlicza sie w 5 minut. Jesli odliczasz jeszcze jakies ulgi to gora 15. Zamiast na kafeterie marmowac ten czas spozytkuj go na sciagniecie programu i wypelnienie deklaracji.

Gość gość
wypełnij i złóż przez internet .

Gość gość
Skoro nie masz czasu na rozliczenie to idz do jakiegos biura, ja np. chodze tutaj www.biuroksiegowe.szczecin.pl

Gość lemonkazonka
no ale samemu przez neta to 20 minut roboty! ja rozliczałam sie z pitax.pl i szybko poszło. a dodatkowo mega intuicyjny ten program!

Gość Marian1957
Weź przez kuriera wyślij dokumenty do biura rachunkowego Business-tax Działają online http://business-tax.pl/ Są na naszym rynku od 1993 r. i mają świetna opinie. Nie ma co narażać się na kary, bo są wcale niemałe.

Gość gość
Jak ktoś jest z warszawy to mozna się poratowaćna szybko biurem ksiegowym Delta w Raszynie.

Gość Kilek
ale z takim programem jak pitaź to na prawdę bardzo szybko idzie i bezproblemowo! nie ma co poświęcać dużo czasu i nerwów - niepotrzebnie!