Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę ludzi, którym się lepiej powodzi niż mi.

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie to cieniasy, którzy nie przeszli mocnych prób życia. Powinni zostać unicestwieni.

Gość gość
No coz. Ludzie ktorym sie lepiej powodzi maja gdzies twoje narzekania haha :D

Gość gość
A prawda jest taka ze cieniasem wlasnie jestes ty a nie Oni. Takie zycie. pogodz sie z tym.

Gość gość
To nie ja jestem cieniasem. Bo na wiele czynników, które mnie spotkały nie miałem wpływu. Po prostu taki los mnie spotkał. Inni też powinni to samo przechodzić.

Gość gość
Na co nie miales wplywu ? slaba wymowka.

Gość gość
Na społeczeństwo, na choroby, braki talentów w edukacji itp. Więcej by się tego znalazło.

Gość gość
Po prostu zabrakło rozumu dla ciebie jak innym rozdawali lub bogaci mieli inny los

Gość gość
Na jakie choroby ? Przestan szukac wymowek i wez sie do roboty leniu smierdzacy.

Gość gość
Kiedyś u mnie w pracy był taki stażysta. On zawsze mówił, że gdy ktoś ma coś, czego on nie ma to ma już u niego przechlapane, bo to niesprawiedliwe :D Autorze tego wątku. Każdy podąża swoją własną drogą, a porównywanie się do innych nie ma sensu, bo zawsze znajdziesz lepszych i gorszych, bogatszych i biedniejszych, zdrowszych i bardziej chorych... A porównując się z innymi stajemy się albo próżni, albo zgorzkniali. Każdy powinien się skoncentrować na swojej własnej drodze i swoim życiu.

Gość gość
Sam jesteś leniem śmierdzącym leszczu. Żyj sobie z nerwicą, zmasakrowanym ryjem przez trądzik, całe dnie w domu, z depresją. Z przyjemnością rzuciłbym na ciebie swoje dolegliwości, frustracje i takie inne.

Gość gość
A ty gościu żyj sobie ze swoją nienawiścią

Gość gość
pipa będzie zazdrościć, osoba niezłomna będzie dążyć ku lepszej przyszłości

Gość gość
gosc 20:12 z taka mentalnoscia do niczego w zyciu nie dojdziesz. Ciagle bedziesz narzekac jak to zle ojojojojojoj. Sam sobie jestes winny leszczu.

Gość gość
Winny jestem sobie chorób ? Brawo logiki. Pobiłeś samego Einsteina.

Gość gość
A na co jestes chory, chyba tylko na glowe :D :D

Gość gość
Typowa wypowiedź typowego wsiowego Polaczka. Hehe

Gość gość
Kliknij na YouTube nazwisko Felix Klieser, i zobacz, jak mozna walczyc o jakosc zycia...Obejrzyj dokladnie. A potem weź się do roboty, i zmień swoje zycie.

Bycie cieniasem to stan umysłu i ktoś, komu tak trudno osiągnąć pewność siebie i spokój umysłu, że nienawidzi innych za ich rzekome sukcesy, jak najbardziej zasługuje na miano cieniasa.

Gość gość
Pisz sobie jak chcesz. Dla mnie cieniasami są ludzie, tacy jak ty ;)

Gość gość
Nie zazdroszcze im sukcesów. Po prostu powinni poznać gorzki smak życia przez wiele lat.

Skoro tak szybko dokonujesz sądów to można podejrzewać, że większości tych ludzi sukcesu nie znasz na tyle dobrze, żeby mieć pewność, że nie przeszli swojego piekiełka. Nie każdy opowiada na prawo i lewo o swoim życiu, a wielu ludzi sukcesu ma za sobą ciężką pracę i trudne doświadczenia, tylko niektórym wszystko przychodzi łatwo. Przestań się użalać nad sobą, bo co jak co, ale to Ci na pewno nie szczęścia nie da!

Gość gość
Ja nie mówię tutaj o sukcesach, tylko po prostu o normalnym życiu. Podstawy-praca, kobieta, normalne życie bez chorób, depresji, nerwic, lęków.

Gość gość
Autor to zwykla c***a i nic wiecej.

Dla mnie to jest w pewnym sensie sukces, żyjemy w Polsce więc posiadanie pracy, życie bez braków, w jednym miejscu z rodziną i w zdrowiu to spore osiągnięcie. Depresje i lęki można leczyć, pracę jak się człowiek uprze to znajdzie nie w jednym mieście to w drugim, przedtem się nawet przekwalifikować można jeśli komuś na czymś naprawdę zależy. Bez związku da się żyć a jak komuś bardzo zależy to przecież jest internet teraz to nawet jak się nie ma śmiałości, da się coś zrobić. Prawda jest taka, że jak ktoś naprawdę chce zmian, to ich dokonuje, nie mówię że da się wszystko na raz ulepszyć i całe życie odmienić, ale można sobie podreperować to jedną, to drugą sferę i powoli powoli dążyć do lepszego, tylko trzeba mieć odwagę determinację i przede wszystkim chęci - a tych może zabraknąć, jak się komuś wydaje, że całe zło jakie jest w jego życiu zgotował mu los.

Gość gość
autor nie chce dokonywac zmian. Autor chce narzekac bo tak mu lepiej :D :D typowy nieudacznik

Gość gość
Nie przejmuj się tak.Masz dwa życia.To drugie zacznie się wtedy,kiedy sobie uświadomisz że jest tylko jedno.

Gość gość
Skąd wiesz, że nie podejmuję zmian ? :D I tak niektórzy to dla mnie cieniasy, bo nie przeszli próby silnego ognia w okresie młodości, a przeważnie większość.

Gość gość
Nadal nie napisales na co jestes chory. I jakie to dzialania podejmujesz w celu lepszego zycia.

Gość gość
i co to ta proba silnego ognia ? ale bredzisz czlowieku. Wez sie do zycia.