Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Converse oryginalne czy podróby?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam problem. Kupilam buty Converse na złotewyprzedaże.pl ,bo wtedy byla atrakcyjna oferta za 170 zł. Nigdy wczesniej nie mialam conversów, wiec zwracam sie z pytaniem.. czy te buty są oryginalne ? od razu, gdy paczka przyszla, po rozpakowaniu zauwazylam, ze nie maja metki, a bibułka w pudełku jest zwykła ( a oryginalna podobno ma byc w gwiazdki), drugi problem to taki ze czubek prawego buta zrobiony jest nie starannie i jest troche mniejszy od lewego. zastanawiaja mnie tez sklejenia na bokach.. jakos nie estetycznie wygladaja. powiedzcie mi czy to jest podroba i nabralam sie na jakis szajs? nie wiem co mam robic..

Gość gość
Na tej stronie jest opisane, poczytaj i porównaj ze swoimi butami ,

Gość gość
Jak to nie miały metki? Trochę to dziwne. Ale trudno mi powiedzieć, nie widząc ich na żywo. Sama mam conversy od ośmiu lat i mogę powiedzieć tyle, że to są naprawdę porządne buty, solidnie wykonane, od razu widać różnicę pomiędzy nimi a takimi zwykłymi trampkami z marketowego kosza. A jeśli chodzi o złotewyprzedaże, to jak do tej pory miałam do nich zaufanie i w sumie wątpię, żeby ryzykowali sprzedawaniem lewych consów. ;)