Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przylapalam męża na zdradzie

Polecane posty

Gość gość

Właśnie godzinę temu wróciłam do domu z wyjazdu służbowego z Francji, miałam wrócić jutro ale tak się złożyło, że szef pozwolił mi wrócić wcześniej, chciałam mu zrobić niespodziankę, kiedy weszłam do domu on kochał się namiętnie z opiekunką naszych dzieci! Błagam pomocy!!! Nie chcę mi się żyć... wyje już pół godziny i wmawiam sobie, że muszę żyć dla moich dzieci!! Zatrzymałam się w hotelu z dziećmi, które wyrywalam w środku nocy z łóżka i przywloklam ze sobą tutaj, bałam się, że tej pieprzonej nocy moglabym stracić tez je ( Melania 3 latka, Marcel 1,5 roczku), wiem, że to nie wasz problem ale ja mam dość. Mam 25 lat i dla mnie życie się skończyło, kochałam go... jak ja teraz mam żyć? ?? Wrócić do niego i powiedzieć nic się nie stało? Gdzie się podziac ..? To jak najgorszy koszmar!!! W czym ona była lepsza? 20 kg ode mnie grubsza, 10 lat starsza, bez wykształcenia!!! Jak można rozwalić rodzinę dla takiej pi***!

Gość gość
życie będziesz mądra go zostawisz nie to siedz wybacz dalej bedzie to robił lej go po mordzie co dziennie a najlepiej po fiucie aż mu spuchnie że mu się odechce albo zdradz go tak samo kilka razy i zobaczy jak to jest pozdrawiam :)

Gość gość
o matko ale glupi ten twoj chlop. trzymaj sie ale czemu to ty sie tułasz po hotelach? jego trzeba bylo wykopac za drzwi

Gość gość
Właśnie, było go wyrzucić niech idzie do kochanki.

Gość gość
ja swojego przyłapałam z sąsiadką

Gość gość
up/ie/rdol mu jaja, i idz do adwokata, rozwiedz sie z nim, takiego ch/u/ja nie warto znac ani z nim byc, jakby ci sie tlumaczyl ze to byl tylko raz, chwila slabosci to nie wierz mu i nie wybaczaj, bo macie dzieci, a myslisz ze jak zostaniesz z nim to dzieci beda sie cieszyc ze maja ojca d****arza a mama przez niego cierpi, Nie. moj ojciec zdradzil moja mame, ona wybaczyla mu, no bo maja dzieci, ale kiedy ja dowiedzialam sie co robil, to czulam do niego obrzydzenie (mialam wtedy 10 lat) nie chcialam go znac, chcialam zeby odszedl, zeby mama miala normalnego faceta, jak mialam 14l powiedzialam o tym mamie, wziela rozwod i wreszcie widza ja szczesliwa. takiemu lajdakowi sie nie wybacza! wy/p/i/e/r/dol go z domu i zloz pozew o rozwod, on zdradzil cie, wiec z pewnoscia bedzie placil ci alimenty

Gość gość
O, Iftar.

Gość gość
Przez godzinę nie zdazylabys wyrwać dzieci ze snu ,ubrać ,wygrywać się mężowi który na pewno by cie zatrzymywał i dojechać do hotelu by teraz o tym pisać na kafe zamiast kłaść dzieci spowrotem spać....znowu leków nie wzielas?

Gość gość
Trza było chłopa pilnować a nie zostawiać z opiekunką. Jak już pojechałaś trza było go podpalać obiecując niesamowitości po powrocie. A przed wyjazdem trza było obrobić go należycie i nakazać akumulować "męską energię" na niesamowity finał po powrocie. Krótko: o faceta trzeba dbać a nie skupiać się na sobie i dziwić, że postanowił sobie ulżyć. Był dyskretny, nie chciał Ci robić przykrości, to Ty go zaskoczyłaś wracając wcześniej. Spójrz na to od tej strony i sprawdź, czy na pewno nie przyczyniłaś się choć trochę.

Gość gość
młoda atrakcyjna zona, która dala mu dwójkę dzieci i która do tego pracuje i to ma być jej wina? chyba żarty sobie robisz, och nie , biedny facet został sam a ze mu się chciało i nie mógł wytrzymać to poszedł do innej, jaki on biedny, to nie jego wina.... G****O PRAWDA, TO JEGO WYŁĄCZNIE WINA !!!! mógł jechać na ręcznym, albo zacząć sam podkręcać zonę jak już chciał, a nie iść do wyra z pierwsza lepsza!!! TO ON ZAWINIŁ !!! i nie daj sobie wmówić inaczej autorko

Gość gość
No właśnie byłam w takim szoku, ze chciałam jak najprędzej stracić ich z oczu...poza tym Melisa się obudziła i nie chciałam robić przy niej scen, była wystarczająco przerażona

Gość gość
To Melisa czy Melania?bo sie zaczynasz gubic :D

Gość gość
jak przyjdzie to nie otwieraj mu drzwi, nie odbieraj telefonów, zerwij z nim kontakt najlepiej i złóż pozew o rozwód najlepiej tak będzie

Gość gość
To szybko chodzi spać twoja 3 latka ,moja by za Chiny o tej poze nie zasnela

Gość gość
Ale sciema ,czym była przerażona? Że matka wróciła? To chyba niania była przerażona