Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki preparat żurawinowy w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Czy w ciąży przyjmowalyscie jakieś preparaty z żurawiną? Pytam bo wiem że niektóre to są mieszanki ziołowe a pani w aptece miała problem żeby mi doradzić:/ mam pojedyncze bakterie w moczu i wolę dmuchać na zimne.

Gość gość
Kup w sklepie ze zdrową żywnością suszoną żurawinę i wcinaj. To zdecydowanie najlepszy preparat dający najlepsze efekty :) A z aptecznych "Falvit mama" można kupić wzbogacony o ekstrakt z żurawiny,

Gość gość
Ja jadlam suszona zurawine (taka na wage, bez cukru, na kazdym bazarze mozna kupic), dodatkowo, jesli czulam, ze cos z pecherzem sie dzieje, to bralam zurawit (po konsultacji z ginekologiem). Trzeba duzo pic i unikac cukru. Warto tez pobrac kilka dni jakies probiotyki doustne (ja bralam Dicoflor lub ProBacti4).

Gość gość
Suszone owoce bez cukru? Chyba sobie żartujesz

Gość gość
musisz zapytać w aptece o suplement z żurawiną ale STANDARYZOWANY tzn. na opakowaniu opisane jest, ile konkretnie ekstraktu z żurawiny znajduje się w kapsułce. Przeważnie kosztują więcej, ale warto, bo przynajmniej płacisz za coś, co działa. Suszone możesz jeść, ale wspomagająco, raczej nie podziała jakoś super. Polecam też pietruszkę i pokrzywę.