Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieśmiały facet...?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy należę do pewnej mieszanej grupy zainteresowań. Jak to studenci, fajnie spędzamy czas w swoim gronie. Jest tam jeden fajny facet. Od razu wpadł mi w oko. Na zajęciach zdarza się ze troszkę poflirtujemy. Po zajęciach ZAWSZE odprowadza mnie na autobus, pod same drzwi chociaż nie musiałby, bo mieszka kompletnie w drugą stronę. Ta sytuacja mnie strasznie kołuje, bo nie jestem pewna czy on zachowuje się tak, gdyż jest mega dżentelmenem, czy może też mu się podobam, lecz jest zbyt nieśmiały żeby to powiedzieć. Nie chce pytać wprost, żeby go nie spłoszyć, faceci wszak są bardzo delikatni w tej materii ;) Z drugiej strony chciałabym się z nim umówić na prawdziwą randkę. Co zrobić? Przede wszystkim chciałabym uzyskać jakaś poradę od panów, ale jak wy dziewczyny macie jakieś doświadczenie w tej kwestii to proszę o pomoc.

Gość gość
a czy od razu musisz wyskakiwać z grubej rury? zaproponuj pójdzie na kawę ot tak, zobaczy czy jest skłonny poświęcić ci więcej czasu niż dotychczas.

Gość gość
no właśnie myślałam nad tą kawą ale sie troche obawiam, ze jak mu to zaproponuje to on sobie o mnie pomysli ze jakas desperatka, a ja tylko miły byłem