Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma zrobic kobieta jak ma masywne nogi? :(

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 137
Wg mnie te nogi nie maja w sobie niczego. To sa wlasnie aseksualne nogi, zero ksztaltu i kobiecosci. Proste i bezksztaltne. tylko według ciebie , bo według mnie to jest bomba. Mam inne zdanie Aseksualne to są uda beyonce o średnicy wiekszej od srednicy ludzkiej głowy . Sa grube aseksualne i tłuste

beyonce ma tak grube uda , ze jej nogi zlewają sie ze sobą .. To wygląda jakby miałą jedną nogę , a nie dwie .. Jak wielka meduza

murzyni lubią takie grube uda jak u beyonce , bo ona w koncu jest czarna . ja jestem biały i preferuje zdecydowanie coś bardziej szczupłego te ponizej są o wiele zgrabniejsze od nóg beyonce http://picture-cdn.wheretoget.it/bd7rwz-i.jpg

Gość gość
prawictwo, tylko wedlug ciebie :-) Nie mowie ze uda beyonce sa super, fakt sa duzo za grube. Ale takie uda jak te ze zdjec ktore wklejalam sa wg mnie duzo lepsze od tych u dziewczyny z twojego filmiku prawictwo.

Gość gość
Prawictwo dzieki tobie wiem teraz ze moje nogi sa ladne:) na poczatku wkleiles zdjecie dziewczyny ktora siedzi bokiem w spodenkach dzinsowych- mam takie same nogi, nie za szczuple gładkie :)

Gość gość
Juz mowilam ze wiem ze beyonce ma grube nogi.

Gość gość
Powiem tak, cala beyonce jest oblesna, wystarczy spojrzec na jej oczy, mimikę twarzy itd. jest "k***wska". Moze kiedys dawno temu jak bylo nastolatką byla z******ta ale teraz to tragedia. No i ok prawictwo wyobraz sobie ze zamiast glowy i odcienia skory beyonce masz na tych miejscach sliczna kobiete o wymarzonej dla ciebie twarzy i kolorze skory. Podejrzewam ze wtedy taki ksztalt ud u niej by ci tak bardzo nie przeszkadzal.

nie jestem rasistą , ale uważam ,ze czarne kobiety mają za grube uda i za duze tyłki ..

Gość gość
Jestem w szoku prawictwo ze podobaja ci sie te nogi. te lydki sa ohydne. Kolor skory trupi. Uda takie jakby ich nie bylo.

Gość gość
Nie wszystkie czarne kobiety. Spojrz na Naomi Campbell albo Liye Kebede.

jestem w szoku prawictwo ze podobaja ci sie te nogi. te lydki sa ohydne. Kolor skory trupi. Uda takie jakby ich nie bylo. ja nie napisałem ze one mi sie podobają , tylko ,ze daje im 9/10 bo są dużo powyzej średniej .. Więc nogi ma świetne

Gość gość
skoro dajesz im 9/10 to chyba ci sie podobaja. Co ty p********sz.

Gość gość
14:43 prawictwo w tym linku ja mam takie nogi :)

Gość gość
To umow sie z nia :-)

Gość gość
Mucha na tym zdjeciu jest w ciazy przez co proporcje jej ciala sa zaklocone,a co za tym idzie powiekszony brzuch wizualnie zmienia ksztalt nog na gorszy. Wyobraz sobie ze stoi na tym zdjeciu bez tego brzucha. Jej nogi od razu wydadza sie ladniejsze.

Gość gość
Baw sie dobrze prawictwo :-) widze ze masz wy*****e na wypowiedzi innych ;-)