Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma zrobic kobieta jak ma masywne nogi? :(

Polecane posty

Gość gość
cieszyć się. Nie lubię sukienek. Miniuwki są nie eleganckie a dłuższa chyba nie zaszkodz?

Gość gość
nie bede opalać, ogoliłam ,starczy tej pielegnacji:D:D LOL zreszta pod spodniami nic nie widac

Gość bleblak
gość dziś okropne te nogi :O rubik tez ma fatalne mimo, ze sa dlugie i chude. chodzi o to zeby byly dlugie i zgrabne, smukle. ktos wkleil taylor swift - ona ma zgrabne nogi. szulim tez ma ok nogi, a taka rozenkowa to juz masakra. kolezanko autorko - niestety kiepskie te twoje nogi, ale nie ma az tak wielkiego dramatu. faktycznie mozesz je opalic, beda wygladaly przyzwoiciej. prawictwo - giry katy perry sa oblesne.

Gość prawictwo pospolite 137
ale czuje ze jakby odsloniła uda to byłby jeszcze bardziej z******te..

Gość gość
bleblak dziś , to nie ja autorka, ja autorka nie wklejalam tu swoich nog :-)

Gość gość
prawictwo pospolite 137 dziś i właśnie nogi takie wcale nie są zgrabne, to nie są łydki o klasycznym idealnym kształcie, wewnętrzna wypukłość jest tu usytuowana zbyt nisko, powinna się znajdować nie w połowie łydki, a co najmniej w 2/3 jej długości

i właśnie nogi takie wcale nie są zgrabne, dla mnie są zgrabne

kształcie, wewnętrzna wypukłość jest tu usytuowana zbyt nisko, powinna się znajdować nie w połowie łydki, a co najmniej w 2/3 jej długości zgadzam sie z tobą ze nie są idealne , ale podoba mi sie kolor skóry na jej nogach Nie są za mocno opalone a to bardzo wazne bo na przyklad Anna mucha ma beznadziejne nogi przez to ze je mocno opala

Gość gość
prawictwo, to nie jest rozmowa o kolorze skory tylko o ksztalcie nog.

Gość bleblak
nie wchodzic w polemike z prawictwem, bo zaleje nas fotosami (zreszta juz zaczal). nie klejac oblesnych zdjec! ludzie, jakis dzieciak mogl je obejrzec :O no to zwracam honor autorko. ktokolwiek wkleil te nogi (nie mam pojecia po co) - szalu nie ma, wrecz przeciwnie, ale do cg jeszcze daleko ;)

Gość gość
może zapoznaj się najpierw ze znaczeniem słowa zgrabne, a następnie zapytaj mamy co oznacza zgrabna w kontekście nogi kobiecej.

wszystkie nogi , które tu wkleiłem wedlug mnie są dobre .. Jedynie te od muchy są kiepskie , a reszta wydaje mi sie bez zarzutu .. chociaz wiadomo ze ocena dotyczy tylko konczyn a nie figury ..

Gość gość
ale moje są najlepszeLOL

Gość gość
Mucha ma wg.mnie zgrabne,Marcelowi sie podobają a twoja kobieta jeśli ja masz jakie ma nogi,moze fotke wkleisz.To do prawictwa.

mucha ma fatalne nogi , ale to nie tylko przez to ze są tak mocno opalone mają inne wady nie wiem jak to nazwac : zbyt wąskie biodra jak u faceta , proporcje grubosci lydek i ud sie nie zgadzają , uda wyglądają jak żabie udka

No dobra a co powiecie na takie nogi? : niestety za grube uda , ale są dosc proporcjonalne wiec 7/10 mógłbym dać