Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Marlena  25

Czy 6 facetów to było wiele?

Polecane posty

Gość Ania Marlena  25

Założyłam już dzisiaj jeden temat, bo chłopak drąży temat o byłych. Nie potrafiłby zaakceptować "przelatanej" dziewczyny i nie wiem już sama co myśleć. Mam 25 lat i za sobą 6 partnerów seksualnych. Czy to wiele?

Gość gość
jak na studentke to mało, studentka na jedną noc ma kilku

Gość gość
Dużo ja mam 35 lat i 1 faceta:(

Gość gośćn
w twoim wieku też tyle miałam ;)

Gość Riddick Big Daddy Bowe
Czyli on jest 7? To sporo. Ja uważam, że jak się idzie z kimś do łóżka to trzeba być przekonanym co do tej osoby i przede wszystkim być z nią i kochać. Sex zabawa kończy się tym, że jak poznamy kogoś wartościowego to wtedy powstaje problem.

Gość Ania Marlena 25
Mam koleżanki, które potrafiły na studiach we trójkę zabawiały się pijane z siedmioma, ale mnie coś takiego nie interesuje.

Czemu jest Ci smutno, że masz tylko jednego na koncie? Lepiej się szanować niż d*** szpanować.

Gość gość
Ja przed mezem mialam 4 i nie mial z tym problemu. Nie uwazam zebys byla "przelatana". Poza tym wartosc czlowieka nie opiera sie tylko na jego przeszlosci seksualnej. Nie rozumiem ludzi grzebiacych czy rozliczajacych innych z ich przeszlosci, jesli nie byla ona kryminalna

Gość gość
Smutna nie, ale przez ulamek sekundy pomyslałam, że mogłam mieć do tej pory 12.....

Gość Don diego Maradona
Dlaczego? Dlaczego dla facetów to ważne? Z kilku powodów. 1-Facet jak wie,że kobieta miała wiele przed nim to zaczyna się zastanawiać,czy jest jej na tyle dobrze z nim,że nie poszukałaby sobie innego. 2-Taka "rozwiązłość" seksualna sprawia,że facet może mieć obawy,że kobieta zrobi sobie skok w bok z nudów,bo jak wcześniej zmieniała jak rękawiczki to teraz może się nudzić. 3-Jest potem szeroka i głęboka jak Rów Mariański

No chyba trochę świadczy o wartości człowieka,bo wiąże się z zasadami i moralnością

Gość gość
Moralnosc to ogolna postawa. Cnota to zaleta, a dzis te slowa sprowadzilo sie tylko i wylacznie do sfery seksualnej. Zreszta jak facet mial wiele partnerek to tez moglabym sie dreczyc czy ktoras nie robila mu lepiej, nie?

Gość gość
Dla mnie duzo to powyzej 10. Pipka nie mydlo nie wymydli sie

Gość gość
malo, 25 lat to trzeba juz miec doswiadczenie