Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny w zaawansowanej ciazy 8,9 mies jak często uprawiacie seks?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.

Gość gość
w pierwszej ciąży do 8 miesiąca normalnie uprawiałam seks nawet kilka razy w tygodniu, teraz jestem w 25 tygodniu i od samego początku mam problem z seksem, nie mam ochoty, a jeżeli już maz mnie namowi to rzadko mam orgazm. Wiec kazda ciaza inna jest

Gość gość
Ja jestem na 2 tygodnie przed porodem i ciagle mam ochote.Niestety tatus mojego dziecka od samego poczatku ciazy ma duze obawy i mimo rozmow z lekarzem o nieszkodliwosci seksu dla dziecka zadko daje sie namowic:-(Wychodzi tak raz na tydzien,dwa tygodnie...

Gość gość
Ja do 7 mies dwa razy na tydzień teraz 8 mies zaawansowana ciaza brzuch wielki i raz na 2 tyg :( chyba sie nie podobam.

Gość gość
Gosciu powyzej.Tez czasem mam takid odczucia.Moze twoj maz poprostu boi sie jak moj?Faceci czesto maja takie leki choc sie do nich nie przyznaja.Jak z moim rozmawiam to mowi ze wciaz podobam sie mu bardzo,poza tym czesto mnie przytula,caluje,ale jednak z seksem jest ciezko.Czasem mu wierze ze to z powodu jego blokady psychicznej,innym razem martwie aie ze powod moze byc jakis inny...