Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss87

staż

Polecane posty

Gość miss87

Mam pytanie, może ktoś się orientuje i pomoże :-) Odbywałam kilka lat temu staż w Firmie X, po czym zostałam w niej zatrudniona. Po jakimś czasie zaszłam w ciążę i przez macierzyński i wychowawczy nadal pozostawałam pracownikiem tej firmy. Po 2 i pół roku urodziło się drugie dziecko i w miesiącu kiedy kończył się wychowawczy na pierwsze dziecko, przeszłam na macierzyńskie na drugie dziecko :-) Pod koniec wychowawczego na drugie dziecko firma zmieniła dyrektora, który przepisał mnie do " nowej firmy" Do końca wychowawczego (6 mies.) byłam tam zatrudniona. Po ustaniu wychow. zostałam zwolniona i zarejestrowałam się w PUP jako bezrobotna z prawem do zasiłku na okres 6 mies. Po tym czasie moje drugie dziecko idzie do Przedszkola i w końcu będę mogła wrócić do pracy!! Mój ostatni pracodawca chce bym przyszła do niego na staż, ale szczerze wątpię, czy go dostanę... Pomoże ktoś?? Jak myślicie??

Gość gość
Po prostu powiedz swojemu szefowi, że musi alimenty płacić. Bo to on Ci zrobił dziecko kotku.

Gość miss87
sorry, ale to akurat obie Panie były! Jak masz pisać takie pierdoły, to lepiej się nie udzielaj!

Gość gość
autorko, przesyłam całusy w Twoją ci.pkę