Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co czuje facet wiedzac ze jakas kobieta go nadal kocha?

Polecane posty

Gość gość

i ze ta jej milosc jest trwala, szczera, choc nie sa razem.

Gość Noteciowa
Też bym chciała to wiedzieć, może jakiś pan się wypowie

Gość gość
nic nie czuje. może jak go przyrodzenie zaswędzi to wie gdzie sie zgłosić i to wszystko niestety

Gość Noteciowa
Znieczulica totalna???????? nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ciezko o taka stala milosc i zakochanie jesli dziewczyna jest zakochana, ladna, zadbana to ty sie nie zastanawiaj bo mozesz zalowac po czasie...

Gość gość
A ty autorze co czujesz? Jest taka kobieta?

Gość gość
do tamtej juz nic nie czuje skoro nie sa razem. Moze mu jest jej szkoda, albo sie nabija z niej razem z nowa dziewczyna.

Gość gość
Nic nie czuje może litość wiem to z własnego doświadczenia niestety:( Po 13 latach związku zostałam zdradzona porzucona on związał się z laską młodszą od siebie bo czuje się przy niej jak młody bóg choć gruby i łysiejący jest ale uroda czasami to nie wszystko. Najbardziej to mi żal siebie samej ,że ogólnie jestem zbyt uczuciowa i nie potrafię tak szybko zapomnieć i o posłać gada tam gdzie jego miejsce. Minęło 10 miesięcy ale ból nadal pozostał a każdy chce być kochany i potrzebny wiem ,że minie sporo czasu zanim wszystkie rany się pogoją i ciężko myśleć ,że miłość twojego życia wybrał laskę która bez oporu nim manipuluje i ustawia wg własnego uznania. Faceci nie szanują ani nie dbają o te co są wierne, uczciwe , dobre wolą zdziry które rozkładają przed nimi nogi i słyszą to co chcą usłyszeć tak jest smutna prawda przynajmniej o moim byłym związku:(

Gość gość
Nic nie czuje. Mam nowe życie. Wiem, że to ją teraz boli ale wolałem być szczery niż ją oszukiwać.

Gość gość
łechce to jego ego i tyle

Gość gość
Czuje,ze skrzywdzil i nie chcialby aby ta jej milosc nadal trwala. Ogolnie to zle sie z tym czuje. Zastanawia sie jak to zmienic, czy to jego wina. Po prostu jesli nie kocha a jest kochanym to czuje sie jak cham

Gość gość
Jeli laska jest ladna i zadbana to mu to schlebia. Jesli jest brzydka i nieatrakcyjna to go to drazni.

Gość gość
mi szkoda takiej dziewczyny