Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za 15 minut będą goście co ogarniacie?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie za 15 min przyjedzie ktoś do was jak szybko ogarniacie dom/mieszkanie

Gość gość
Mam wystarczajacy ogar :p

Gość gość
uuu zazdroszczę, u mnie zawsze znajdzie się coś nie lubię niezapowiedzianych gości dlatego

Gość gośćula
nie ogarniam,a gościom mówię że nie mam nastroju,nie znoszę takich spontanów.

Gość gość
Sterta pieluch do wyrzucenia, psie odchody gdzie stanie tam sika czy kupa. Kurz, mycie naczyń, odkurzyc. Lubie zapowiedzianych gości jak ktoś mnie zaskoczy to nie otwieram udaje ze mnie nie ma

Gość gość
e to widzę więcej takich jak ja, wczoraj usłyszałam od kuzyna że zapowiadać się do nas trzeba to jemu się odechciewa nas odwiedzać. A ja po obiedzie jak mam wolne to lubię sobie z kawą usiąść a nie lecieć sprzątać od razu, pranie też nie zawsze poskładam od razu. Jak się zaczytam to nic mnie nie rusza, oczywiście lubię mieć czysto i zawsze sprzątam ale nie tak od razu no taka jestem i już

Gość gość
stosy ubrań porozwalanych po podłodze upać nogą w szafie. pozamykać wszystkie drzwiczki od mebloscianek. Iść zobaczyć czy kibel nie osrany. Wyrzucić gnijące w kiblu podpaski, schować brudne majtki które leżą na pralce.

Gość gość
15;34 dobra jesteś:)

Udaję, że mnie nie ma, albo jeszcze lepiej, ogarniam siebie, wsiadam w auto i jadę gdzieś.

Gość gość
ale powiem wam że znam takich co mają zawsze wszystko na tip top zazdroszczę im ale ona mnie drażni bo ciągle szoruje układa odkurza...

Gość gość
spierdzielam z domu i olewam takich gości co dzwonią z informacją ze za 15 minut będą pod moimi drzwiami

Gość gość
Jak wiem, że ktoś przyjdzie, to ścielę łóżko u siebie, bo tak to mi się nie chce. Jak przychodzi ktoś zupełnie bez zapowiedzi, to zamykam drzwi od tego pokoju, w którym jest łóżko. Na ogół mam porządek. Jest znośnie. Czasem tylko jakieś ubrania leżą na fotelu, jak np wyskakiwałam rano do sklepu. Ale to kilka sekund i sprzątnięte. Szczęśliwie nie mam dzieci. Ale gdybym miała, to nie przejmowałabym się tym, że gdzieś są zabawki, bo to naturalne. Ważne, żeby było czysto i żeby goście mieli gdzie usiąść. A i jak mam zapowiedzianych gości, to w 15 minut jestem w stanie zaliczyć sklep po ciastka. Choć wtedy to goście powinni przynieść.

Gość gość
Lapie za odkurzacz !!! Mam prawie zawsze porzadek w domu( oproc dziecinnych pokoi bo tam sajgon zawsze) ale mam dwa psy i problem z ich wlosami. Odkurzam min dwa razy dziennie ale i tak malo. Dywanow nie mam wiec tyle latwiej ale niecierpie klakow na ziemi. I dwie rzeczy sa wazne: zlew bez brudnych garow i poscielone lozka, tego zawsze pilnuje. A i te nie lubie takich niezapowiedzianych gosci;)