Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tupperwere,wyjaśnijcie mi ten fenomen

Polecane posty

Gość gość

Na kafe jest wątek z 2006 i dotąd są wpisy,party,promocje,cały czas ktoś o tym pisze......co takiego jest w tych plastikowych,drogich miskach że mają swoje wielbicielki gotowe wydawać krocie na te kuchenne gadżety?Porównałam ceny Tuppcudownych misek z 30-letnią gwarancją i ceny tych najzwyklejszych z oferty Ikea,Jysk,Netto i różnica kolosalna a jakość, no nie wiem może słabsza ale...jeśli w Tupperwere za garnek do gotowania ryżu w mikrofali trzeba zapłacić 80zł a w Netto kupić taki można za 8zł i równie dobrze ten ryż ugotować...byłam na pokazie i zaproszone panie zachowywały się jak wyznawczynie voodoo,niemal ekstaza w oczach i przerzucanie się jedna z drugą że kupię teraz to i tamto a na następnym party coś kolejnego...każda wydawała średnio po 200zł,rany...

Gość gwoli wyjasnienia
Chetnie poczytam bo tez tego za nic nie moge zrozumiec. To dla mnie jakas paranoja.

Gość gość
Kawałki plastiku z zawyzona cena!!! Dziadostwo jakich mało ,naciągane głupi głupiego!!! Tylko kura domowa to kupić może ! Ale nie kobieta z kładą na jaki hooju jej kolekcja pojemników i niepotrzebnych części plastikowych !!

Gość gość
Wy jesteście walnięte ile wy wydajecie na krem perfumy oryginalne kosmetyki które sie zużyją? I co macie z tego nieporuwnuj tupperware produktów do Ikei chińczyka netto tam sprzedają produkty taniej słabiej jakości i szkodliwe zastanawiałaś sie kiedyś wlewając wrzątek do kubka miski plastikowej z Ikei lub pieczenie babeczek w foremkach z biedronki a może tak zrób sobie badania w tym kierunku i okaże sie ile masz substancji szkodliwej rakotwórczej w organizmie a potem sie wypowiadaj.Fakt produktu sa drogie ale są dodatkowe oferty można kupic taniej i masz gwarancje uszkodzony produkt wymieniasz na nowy taki recykling pozatym produkty sa trwale sa bezpieczne w użytkowaniu i przygotowanie żywności jest zdrowsze wiec kup sobie produkt i poużywaj i potem porównuj

Gość gość
Pani wyżej to z jakiej Metropoli sie wypowiada pewnie królewna miastowa która leży całe życie i nic nie robi bo nawet biszkopta nie potrafi upiec dziadem to ty jesteś nadęta krowo

Gość gość
Nie kura domowa, a właśnie kobieta pracująca nie mająca zbyt wiele czasu, gdyż te produkty znacznie pomagają i ułatwiają życie :) Najpierw spróbuj i nie pluj na coś czego nie znasz, a sama się przekonasz jak produkty Tupperware ułatwiają Nam życie :):):)