Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem pieprzoną desperatka, ale udaje ze mam wywalone

Polecane posty

Gość gość

bo nie mozna byc desperatem i takie tam. Miec wywalone tez trzeba umiec, nie mozna miec ZBYT wywalone, byc zbyt negatywnym, bo to pachnie frustracja itp., ciezko miec wywalone, a dzisiaj tak trzeba, wynajdowac sobie zajecia, udawac, jaka to ja niby oh i ah niezalezna, meczy mnie to, jestem pieprzona desperatka i potrzebuje milosci.

Gość gość
Co to dokładnie znaczy że jesteś desperatką?

Gość gość
wcale nie jesteś dziwna, wszystkie takie jesteście, tylko niektóre, jak ty, się maskują. Jak facet ma łeb na karku to i tak to wie :classic_cool:

Gość gość
a może po prostu bądź sobą?

Gość gość
wg piszacych na kafe kazdy, kto cierpi przez samotnosc i kogos szuka jest desperatem

Gość gość
No jak dla mnie desperatka to taka co uczepi się pierwszego lepszego faceta.:P

Gość gość
moze o to chodzi, ze jestem desperatka, bo sobie postękam i powzdycham i ponarzekam, ze taaak baardzo bym chciala faceta, no ale pierwszego lepszego? co to to nie..

Gość gość
kobiecie ciezko jakos podrywac, gdy wykonuje pierwszy krok to slyszy sie teksty oo, pewnie latwa, pewnie desperatka :(

Gość gośćsamotny
To normalne ze chcialabys faceta i czasem sobie ponarzekasz, bo człowiek zwłaszcza kobieta jest istotą emocjonalna i społeczną a niezależnym nikt nie jest na tym świecie, wszyscy jesteśmy od różnych rzeczy uniezxależnieni...Zadowolona ? :P

Gość gość
gosc 19:33 no fajnie, ze tak myslisz, ale czesto stykam sie z ludzmi, ktorzy pozuja na takich mocno niezaleznych i bez emocji, wiele moich kumpelek zatwardziałych singielek takich jest, ze one to nic nie potrzebuja, ze moje gadanie o facetach jest do bani, ze jestem desperatka i takie tam

Gość gośćsamotny
Zależy jak kobieta podrywa. Jak rzędami zatrzepocze i da subtelnie znać co i jak i będzie miła to nic złego. Jak będzie zbyt nachalna będzie się prosić i składać dwuznaczne propozycje to wtedy wyjdzie na desperatem.

Gość gość
* rzęsami słownik ;P Dla mnie kobieta, która potrzebuje miłości to nie desperacką tylko normalna kobieta. Koleżanki kreują się na "niezależne wyzwolone" bo taki jest teraz trend i moda, znając życie to myślą podobnie jak ty chyba ze nie posiadają żadnych emocji i uczuć IMO.