Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koperek27lattt

CYFROWY POLSAT. problem !! pomocy !!

Polecane posty

Gość koperek27lattt

W grudniu 2014r. podpisałem w Plusie ( mam tam telefon ) umowę na router (internet ) i programy cyfrowego polsatu. Za internet płacę 34 zł ( 50% ceny jednego produktu ) a za telewizję według umowy 21 zł ( 59 zł - 38 zł ). Taka była promocja, że na jeden produkt 50% zniżki a na drugi 38 zł zniżki. Dodatkowo na internet umowa podpisana była na 24 miesiące i płatna odrazu co miesiąc a za telewizję na 29 miesięcy i płatna dopiero od 22 kwietnia 2015 r. Kilka dni temu przyszło mi pismo, że mam zapłacic na konto Cyfrowy Polszmat 59 zł. Poszedłem do punktu a tam babka mi mówi, że w Plusie jakaś babka chyba coś źle zaznaczyła w umowie i my nie widzieliśmy, że jesteś Pan w tej promocji. Złożyłem odrazu reklamację. Odrazu powiedziała, że pewnie będzie wszystko w porządku. Zapłaciłem więc odrazu te 21 zł. Dziś przyszło mi pismo, że reklamacja została negatywnie rozpatrzona i napisali mi, że ktoś z Cyfrowego Polszmatu dzwonił do mnie i musiałem telefonicznie wyrazic jakąś tam chęc przekazywania swoich danych czy coś tam bo bez tego nie mogą mnie w tej promocji sklasyfikowac. Sorry, pismo przyszło do mnie wczoraj !! Dziś dzwonili do mnie o 17:00 ale nie mogłem odebrac. Oddzwoniłem za 30 minut i babka odbiera i mówi że dodzwoniłem się do działu windykacji. Szlag mnie trafił i się rozłączyłem. Patrzę na e-maila i mam wezwanie do zapłaty te 38 zł. Co byście zrobili na moim miejscu ? Na pewno nie zapłacę tych 38 zł bo to jakieś jaja są. Co ni by ta windykacja może mi zrobic za te 38 zł ?

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz, linijka po linijce regulamin. Może coś przeoczyłeś.

Gość gość
nic Ci nie moze zrobic pisz pisma do zlodzieji i tyle nic wiecej nie zrobisz ,bo nie z twojej winy tak sie stalo ,ale im nie udowodnisz aha i jeszcze jedno weszlo prawo.ze telefonicznie nie da sie podpisac umowy ,tylko listowanie tak,ze niech suka nie klamie bo takich rzeczy juz robic nie wolno ,ale tak czy siak klamala szmata,ze dzwonili poczytaj o tym,bo te k***y tak stare babcie oszukiwaly babcia nie slyszy i sie na wszystko zgodzi