Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe bym była dziewicą?

Polecane posty

Gość gość

Hmm...Jakieś 3 miesiące temu ja i mój chłopak się kochaliśmy po raz pierwszy. Czułam, ból kiedy wszedł we mnie, ale tylko chwilę, krwi nie było. Ale uznałam, że straciłam dziewictwo. Tydzień temu byłam pierwszy raz u baby ginekolog i nasłuchałam się od niej niemiłych komentarzy, gdyż nie była wstanie zbadać mnie za pomocą wziernika (BOLAŁO!!) ani palca, ani USG do pochwowego (To było straszne!), dodam że byłam strasznie spięta, jak struna, a jej złośliwe komentarze tylko moje napięcie zwiększały a nie rozluźniały atmosferę. Naśmiewała się z mojego współżycia etc. a na sam koniec stwierdziła, ze jestem dziewicą. Po tej wizycie kochałam się z partnerem kilka razy i za każdym razem gdy we mnie wchodzi czuje ból, którego przed wizytą nie było ( miedzy pierwszym razem a wizytą kochałam się z chłopakiem i wszystko było ok ;) ). Ciągle mam w głowie słowa tej lekarki...Nie wiem czy jest jakaś możliwość sprawdzenia swojego dziewictwa, chociaż wydaje mi się to głupie nie daje mi spokoju. Czy jest możliwość kochania się i bycia nadal dziewicą? (bo jak na razie to wydaje mi się to totalnie niemożliwe)

Gość gość
był seks więc nie jesteś dziewicą :D

Gość gość
Czasem blona jest gleboko, a bywa i bardzo twarda i gruba... jak twoj chlopak ma malego ,nadal mozesz byc :x ja przy pierwszym razie slyszalam trzask :-/

Gość gość
Tyle, że ginekolożka nawet w karcie choroby napisała, że mam błonę dziewiczą O.o Dlatego już zdurniałam. A przez jej badania teraz mam wewnętrzny strach, że wszystko to będzie bolało i boję się iść do innego ginekologa :( a podczas zbliżeń ciągle myślę o tym czy jestem czy nie jestem dziewicą, i dlaczego nagle seks zaczął mnie boleć?

Gość gość
A w dobra dziure wchodzi?

Gość gość
małego nie ma...może chodzi o pozycje? zwykle to ja jestem na górze ( w tedy nie boli) a jak ja jestem na dole to boli (od wizyty u tej baby ginekolog)

Gość gość
idz do faceta ginekologa, to jakas chamska szmata byla :( wspolczuje ci takiej glupiej p***y, pewnie postkomunistyczna peezda z prlu

Gość gość
Właśnie jesteś pewna że on wchodzi ci do c**y a nie do d**y :D?

Gość gość
Czasem blona jest tak twarda ze usuwa sie ja chirurgicznie

Gość gość
Idź do innego ginekologa, a tą babę omijaj z daleka. Jej kompetencje są bardzo wątpliwe, jeśli nie wie ona, że są różne błony, co pokazała naśmiewaniem się ze wspołżycia. Właściwie dziewicą nie jesteś, pomimo, że błona nadal cała.

Gość gość
Ja miałam tak samo. Pani ginekolog mi powiedziała że nie wie czy to błona dziewicza czy przegroda w pochwie ale nie może mnie zbadać. Czasem jest tak że błona dziewicza jest głęboko, jest gruba i zamiast pęknąć przy stosunku to się tylko napina i to wywołuje ból. W najgorszym wypadku taka błona może być usunięta zabiegowo.

Gość gość
na pewno wchodzi do pochwy, tego jestem akurat pewna. Baba gin w karcie napisała mi że "moja błona dziewicza przepuszcza palec". Podczas mojego pierwszego w życiu badania naśmiewała się z wielu rzeczy: mojej niewiedzy jak usiąść na fotelu, była zła że nie mogła wprowadzić wziernika (chociaż mówiłam jej że współżyje od niedawna) , gdy próbowała badać palpacyjnie to się wydarła na mnie , że nie mogę współżyć skoro ona nie może mnie zbadać nawet palpacyjnie.