Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym byc mezczyzna!!

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym byc facetem, nie dla tego ze mi zle w moim ciele, ale dlatego ze mezczyzni sa inaczej postrzegani,sa silniejsi i moga sie obronic ..i nie musza goluc nog

Gość gość
j****a feminazistka!

Gość gość
I mają wieczną drogę krzyżową z wrednymi babami Pożałowałabyś

Gość gość
Ale mosznę i pachy trzeba wygolić. Możesz wyłysieć już w wieku 20lat. Mężczyzna żyje krócej. Na wszystko musi zapracować, za piękne oczy nie dostanie. Kobiety się nie bije nawet jak jest okropną pizzzzdoooą, a facet może wkażdej chwili chwycić w dziób. Kobieta ukrywa swpje niedociągnięcia pod tapetą, facet nie ma takiwjnopcji. Kobiety mają łatwiej.

Gość gość
I zależy jakim mężczyzna jak byłabyś adonisem z bogatymi rodzicami to miała byś dużo przyjemności i luksusu w życiu a jak biednym brzydalem to masakra

Gość gość
kobiety sie nie bije?? :O:O a to dobre... to dlaczego tyle kobiet jest bitych przez mężów

Gość prawictwo pospolite 137
nie słyszałem , ze facet moze sie obronić .. Jak napadnie cię czterech zakapturzonych dresow to na pewno sie nie obronisz nawet jak jestes mistrzem swiata w sztukach walki

Gość gość
gdybym była facetem używałabym kobiet wyłącznie do ruhania

ale bycie mezczyną ma swoje zalety ... Na przyklad kobiety nigdy wiele rzeczy nie zrozumieją na przyklad jak to jest zagrać partyjke w couter strike'a i jaka to przyjemnośc

te zarwane noce przy diablo 2 Kobiety tego nie pojmują . kobiety mają z pewnoscia mniej przyjemnosci w życiu ..

Gość gość
Prawictwo , czterech?? A kobieta na przeciw jednemu z was polegnie.. wystarczy ze wam sie zamarzy i mozecie miec kazda

ktoś z was napisał ze facet zyje krócej od kobiety . Ale to nie jest wada tylko zaleta .. Bo moim osobistym zdaniem życie po 70-tce jest nic nie warte .. czlowiek jest stary , niedołężny choruje Jeden rok życia 5 letniego dziecka jest więcej warte niż 10 lat życia starca życie ma smak tylko gdy jesteś mlody potem jest coraz mniej przyjemne i mamy coraz większą rutynę .

sam bym wolał oddać 5 ostantch lat mojego życia w zamian za możliwosc powrotu chociażby tylko na rok- do chwil gdy miałem 14 lat

Gość gość
ej prawictwo, twoim zdaniem kobiety w nic nie grają?

JA się własnie tego obawiam najbardziej , ze jak będe stary to nie będe miał ochoty życ .. Bo wszystko widziałem , wszystko przeżyłem nic mnie już nie zaskoczy i będę sie nudził na śmierć na tym świecie jak przekrocze 50-tkę

Gość gość
Kobiety tego nie pojmują . kobiety mają z pewnoscia mniej przyjemnosci w życiu .. - ale brednie :D:D nie znasz kobiet w takim razie.

Gość gość
Plusy bycia mężczyzną: - wieksze zarobki - brak ciąży - brak okresu - nie ma obowiazku golenia calego ciala (nóg, pipki, wyskubywania brwi) - nie musi codziennie sie malować/farbować włosy co 2-3 m-ce (aczkolwiek sa kobiety, ktore tego nie robia ale zdecydowana wiekszosc czuje sie lepiej majac makijaz na twarzy - taka moda, taka presja otoczenia...) - majac wiekszosc podbojów miłosnych nikt go nie nazwie wprost, że jest meska d******* nie musza sie martwic, ze pracodwca po okresie macierzynskim go wywali z roboty albo odwrotnie, ze go by nie zatrudnil z powodu ewentualnego zajscia w ciaze w przyszlosci Minusy: - fakt, ze faceci zyja krócej, ale to wynika z faktu, że niektórzy o siebie nie dbaja, nie chodza na badania kontrolne, wiecej poją %, palą nałogowo, ćpają co niektórzy itd itd, wiec to nie powinno byc tu nawet w minusach wpisane bo to sprawa indywidualna

Gość gość
nie ma obowiazku golenia calego ciala (nóg, pipki, wyskubywania brwi) - kobiety też nie mają. Ja nie świruje z tym całym goleniem,bo tego nie lubie. facet ma w tym lepiej,ze jest silniejszy fizycznie

Gość gość
ale jesli jestes z kims w zwiazku tzn ze w ogoles ie nie golisz pach, nóg, nie depilujesz brwi?? oczywiscie mozna zaniedbc na 3 -4 dni albo jak jestes chora ale predzej czy pozniej MUSISZ sie ogolic. facet jedynie musi zarost ogolic o ile go ma

męzyzni żyją 7 lat krócej od kobiet , ale pamiętajcie , ze 7 lat życia starej osoby jest znacznie mniej warte niż 7 lat życia kogoś kto jest 7 letnim dzieckiem strosc to najgorszy okres .. JA na przyklad nie chciałbym życ 90 lat .. Wiem , że umierając jako 72 latek mam szasne byc jeszcze w dobrej formie .. A jaką forme ma 90 letnia osoba ? Połowa jezdzi na wózku inwalidzkim i spędza swoje życie w domach opieki

Gość gość
zalezy jak facet, nie kazdy jest silny, są chude patyki, któe nawet nigdy w silowni nie były, nawet baba jest w stanie go powalić na ziemie takie chuderlaka.

Gość gość
ja tez zajmuję sie remontem wymianą żarówek wszelkimi naprawami,o i co z z tego ..to ja i też robię mnie pierdyknął prąd... to na mnie spoczywa czy cosik nie przecieka ,czy coś nie zalało... i co mam być żoną ,kurwą w łózku ..pracować po 12 h zrobic zakupy ugotować ,sprzątnąć a i eszcze wynieść smieci i wyprowadzić psa dziecko odchowane a przyzw te same ..a nogi depiluję ,inne części też,dbam i co mi z tego ...niby jestem kobietą ..a w sprawach majster .jesteem facetem ,,do bani...co mi po czsem kasie jak nie wiem czy dobrze urządzam coś, ajak sie pytqm to rob jk chcesz ..a potem i czasem krytyka ..chyba lepiej byc slodką idiotką niż mieć własne zd no cóż mnie natura nie obdarzyła urodą blond barbi

Gość gość
nie musze,to ja decyduje. Facet albo akceptuje,albo nie ;) co 3-4 dni :O :D jestem sama i z żadnym facetem sie nie musze użerać a i golić też nie pachy gole często bo to nie problem nogi do sukienki czy na basen,tu jakby był facet to pewnie cały czas ale cipki nie gole w ogóle ogoliłam raz i żałuje,to było straszne :O

Gość gość
Ja bym chciala zyc tak do 80. Uwazam to za ładny koniec życia. *0 i wsio. wiecej mi nie potrzeba. Wzwyż to tylko same schorzenia, wózki inwalidzkie, niedosłuch, ślepota, wszystkie kosci bolą, problemy z poruszaniem, nic nie kumasz - sprawnosc umyslowa jest opóźniona itd itd niec nie zrobisz bez pomocy drugiej osoby. taka prawda.

Gość gość
a,brwi depiluje ale rzadko,bo nie potrzeba często,te włosy najwolniej odrastają i jak nawet odrosną nie ma raczej tragedii

Gość gość
JA na przyklad nie chciałbym życ 90 lat .. - ja też nie :) po co byś starym zbolałym i pomarszczonym i obciązac być może innych,mlodszych co chcą żyć.. tu boli,tam boli,tu juz sie niedowidzi niedoslyszy,sztuczna szczęka..masakra jakaś :O

Gość gość
ale c*pki nie gole w ogóle ogoliłam raz i żałuje,to było straszne pewnie masz tam pajęczynę

Gość gość
i te przyklejane łatki do kobiety, ma być: - miła. posłuszna, uśmiechnieta i zadbana kazdego dnia - kucharką -sprzątaczką - nianią - pracownicą - kochanką - służącą coś pominelam??

k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k kk kk k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k kk k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k kk k k k k k k k k kk k kk k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k k kkk k k kk k k k kk k k k k k kkk k kk k k k k k