Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś , kto poradził sobie z rozstępami po ciąży i ma niewidoczne ???

Polecane posty

Gość gość

A mianowicie , jestem po porodzie , rozstep na rozstepie , brzuch mam poharatany cały w bliznach .. teraz jest troche lepiej niz kilka miesięcy temu . Na udach od wewnętrznej strony i jeden widoczny na łydce . Próbowałam pilingów, kremów nawilżajacych , cwiczyłam itd .. Bledną ale powoli , teraz zbliża sie lato i nijak nie wyjde w spodenkach :(. Z mężem tez sie wstydze uprawiać seks , kontroluje czy on patrzy na te miejsca .. troche masakra . O ile brzuch mi sie powoli wciąga od ćwiczen , to z rozstepami jest zle . Czy ktoś ma sprawdzone sposoby na rozstępy , wiem , ze nie usune , zależy mi na tym , żeby zbladły bo nie moge na siebie patrzeć powoli... Ewentualnie jakieś zabiegi , ale na razie nie stać ,nie na to zeby wybulic tysiąc zł , na pewno zrobie to za jakiś czas ale nie w tym roku . Prosze o sprawdzone sposoby , takie które komuś osobiście pomogły . PIsze z kultura , więc nie chce niemiłych komentarzy typu trzeba było tyle nie wpieprzać

Gość gość
PIsze z kultura , więc nie chce niemiłych komentarzy typu trzeba było tyle nie wpieprzać x Ha ha ha rozbawiłaś mnie. Próbowałaś maści z mocznikiem? A i jeszcze maści z heparyną spróbuj. Kulturyści bawią się z lioton 1000, bo wbrew pozorom też mają rozstępy. Ja mam stare i jasne, to nie wiem, czy jest sens, ale na świeżaki powinno coś pomóc.

Gość gość
nic nie pomorze,chyba tylko laserowo

Gość gość
A możesz mi podać nazwe i cene mniej więcej , bede Ci bardzo wdzięczna . Kurde zależy mi tylko , żeby zbladły .

Gość gość
Kilka miesiecy mineło , ale paskudztwo nadal różowe i sine .

Gość gośćkaja
Ja slyszalam o laserach glownie) a czy ktoras moglaby mi powiedziec czy przebarwienia po ciazy linea negrA, plamy na piersiach, ciemniejsze krocze znikaja same, jesli tak to ile czasu to trwalo.u Was czy trzeba to usuwac?

Gość gość
Tu autorka . Do gościa wyżej znikaja . Ja miałam ciemne otoczke wokółsutka , cipke itd . Kreski już nie ma i wszystko wróciło do normy .

Gość gość
Raz oglądałam program o operacj plastycz na TVN i tam była kobieta z ekstremalnymi rozstępami ( nabyte po kuracji sterydowej) i jej powiedziano ze nie da sie całkowicie usunąć rozstępów mozna tylko spowodować zeby zbladły.

Gość gość
Ja to wiem ... zależy mi zeby zbladły...widziałam gorsze brzuchy niż moje

Ja mogę polecić kolagen naturalny Silver firmy Colway . Pomógł mi z rozstępami i bliznami. Kupuję go już jakiś czas i mam sprawdzone źródło więc jak chcesz napisz do mnie to ci podam namiary do babki :)

Gość gość
Na rozstępy tylko i wyłącznie balsam z efektimy pharmacare. Na mnie działał cuda, w dodatku niedrogi i skóra jest po nim aksamitnie gładka!