Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposob na toalete bez kanalizy zna ktos?

Polecane posty

Gość gość
Nie Kurfa nie wiem ile co kosztuje :o byscie wszystko za darmo chcieli ? Dac wam palec to od razu cala rękę ,co nie? Teraz zafunduj kibel bo kasy nie maja ,bo juz nie wystarczy ze za darmo maja budę to potem pewnie jeszcze książki do szkoły itd itp. I to Kurfa z moich pieniędzy idzie do hooja !

Gość gość
mi nikt za darmo pajacu nie dał bo pracuje i zarabiam nie tak zle. wziąłem od gminy ruine ,i sam sobie zrobiłem ,no i wszyscy zadowoleni. Jak jej mąż tylko pracuje i mają dzieci to już jest patologia wg. ciebie? Srasz pewnie jeszcze w mamusi kibel i pojęcia o życiu nie masz.

Gość gość
Dajcie chatę,dajcie kibel ,dajcie papier :)

Gość gość
tak, jak ktoś płodzi dzieci nie mając nie zapewniając im nawet podstawowych warunków do życia, zmuszając je do srania do wiadra jak zwierzęta, to jest dla mnie taką patologią, że zasługuje tylko na to żeby splunąć mu w twarz:( I jeszcze wielkie oburzenie, że ktoś nie chce finansować i zapieprzać przy budowie dla leniwych darmozjadów.

Gość gość
Prawda!!!

Gość gość
Oj, jak latwo wam oceniac... Nawet nie macie pojecia jak bardzo chcialam isc na studia, ale nawet lo konczylam dopiero po wyjsciu za maz, mimo ze w szkole super mi szlo. Umiecie sobie wyobrazic, ze dziewczynka w 8 klasie podst idzie do szkoly w butach ojca rozm 42? Duzo moglabym napisac a Wam glowy by spuchly...,a ten temat to prowo. Pochodze z takiej rodziny, tyle ze ojciec pil i mialam siostre tylko. Teraz jestem zona wspanialego faceta, mama dwojki cudownych dzieci. Mieszkam w pieknym domu z ogrodem i oboje pracujemy. I najbardziej na swiecie nie lubie ludzi z taka wlasnie roszczeniowa postawa jak autorka. Nigdy niczego nie dostalam i nie chcialam od nikogo. Pozdrawiam :-)

Gość gość
Jakim prawem piszesz ze ten temat to prowo? Udalo ci sie to gratuluje. Nam tez sie uda, kiedys ten kibel tez zrobimy. Moze maz wyjedzie za granice, dziecko ktore urodze pomoze mi odchowac mama i jakos damy rade!

Gość gość
Najpierw dzieci potem kibel :o masakra

Gość gość
Kolejnosc nie ma znaczenia. Wazne ze mamy jakies cele i ambicje w zyciu!

Gość gość
Powiedz to dzieciom, kochani nie ważne ze sramy do wiaderka jak ludzie w krajach 3 świata ,ważne ze się kochamy :)

Gość gość
Widać jakie wy macie cele i ambicje :o na robić dzieci a potem jakoś to będzie , miłością ich nie nakarmisz

>>>Kolejnosc nie ma znaczenia.<<< x Dla ZWIERZĄT ! x Choć jaskółki na moim balkonie mają więcej inteligencji, bo najpierw gniazdo budują, a potem potomstwo płodzą :(. x >>>Wazne ze mamy jakies cele i ambicje w zyciu!<<< x Jakie? Bo na razie realizujecie jedynie cel seksu bez ograniczeń x i ambicję posiadania gromadki głodnych i pozbawionych normalnego domu dzieciaków. x Piszesz o miłości... x Do kogo ? x Bo raczej nie do dzieci, którym serwujesz koszmar takiego dzieciństwa :(. x Rozumiem rodzinę z jednym niezaplanowanym dzieckiem, ale robienie kilkorga, bez zaplecza socjalnego, świadczy tylko o totalnej głupocie i braku odpowiedzialności.

Gość gość
Niewyobrazam sobie dorastać w takich warunkach :o

Gość gość
W głowie się nie mieści, że można tak żyć! W drodze trzecie (?!) dziecko, matka bez żadnych dochodów, bo nie pracowała przed zajściem w ciążę, a ojciec ma pracę interwencyjną z mopsu (?!) A co jak dziecko się urodzi? Będzie becikowe? I większy zasiłek z mopsu i jakoś to będzie? Tragedia. Teraz załatwiacie się do wiaderka za zasłonką i co potem z tym robicie? Przecież jak nawet chwilę to stoi to czuć w całym baraku. Ale... zaraz, zaraz, przecież nie wszyscy, zwłaszcza na wsi, mają szambo i ubikację w mieszkaniu. można gdzieś w pobliżyu, skoro to wieś postawić sławojkę, będzie gdzie gości skierować, i wam chyba byłoby lepiej z niej korzystać niż z wiaderka za zasłonką. Nie trzeba kupować gotowej Parę desek, trochę gwoździ, łopata do wykopania dołu i wychodek gotowy. :)

Gość gość
Gdyby to była prawda a nie prowo to juz dawno by pisma pisała ,ile i gdzie się da bo NORMALNA matka dba o warunki bytowe dzieci a nie czeka aż jej manna z nieba spadnie i na lepsze czasy :o

Gość gość
A skad wy wiecie czy nie pisze? Pisze gdzie sie da, ale wszedzie odmawiaja

Gość gość
Mieszkamy w pomorskim, moze ktos ma zbedne materialy?

Gość gość
Up