Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymóg urody u kobiety

Polecane posty

Gość gość

mężczyźni po prostu mało wymagają a kobiety wymagają nie tylko wyglądu, charakteru, majątku itd. Zresztą w Polsce nawet już przeciętna kobieta uważana jest za ładną a to oznacza, że mężczyźni nawet w wyglądzie mają niewielkie wymagania byle wygląd był estetyczny i schludny.

Gość gość
chyba zartujesz o.O

Gość dość ładna ale nie w typie
:D

Gość gość
kobiety wymagaja przyzwoitego wygladu, charakteru, osobowosci, meskosci, inteligencji faceci wymagaja idealnego wygladu, seksapilu, kobiecosci, seksu, inteligencji, charakteru, osobowosci, uleglosci

Gość gość
Kobiety wymagają lepszej urody niż ich (faceci zwykle maja bardzo Male wymagania w stosunku do ich wkładu w związek) ,kasy i przebojowości!!;

Gość dość ładna ale nie w typie
No jeżeli chłopak 170 cm, o dość lichej posturze i raczej przeciętnej urodzie, to jest takie wielkie wymaganie to ja wysiadam. Piszę o nim, bo akurat ten mocno się czepia, że nie mam figury modelki. Wie że próbuję schudnąć, że podejmuję ku temu wysiłki a i tak mi dowala. A w ogóle bierze pod uwagę znajomość, bo bardzo podoba mu się moja twarz... :o

Gość gość
Pochwal się że dałaś przygłupiemu przystojniakowi e to sam ucieknie

Gość gość
"w Polsce nawet już przeciętna kobieta uważana jest za ładną" x chyba nie byłeś za granicą, bo dziewczyna uważana w Polsce za przeciętna, na zachodzie jest zwykle uważana za co najmniej ładna.