Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość88

hmm.

Polecane posty

Gość gość88

Moj facet mnie obraza. Nie szanuje. Niejednokrotnie uslyszalam od niego slowa typu "spier*alaj, gon sie" itp. odnosze wrazenie ze nawet jest z tego dumny. mowi ze uslyszal ode mnie gorsze slowa np "zamknij sie". Tak twierdzi. Uwaza ze ma wieksze prawa do wszystkiego lecz tu nie chodzi o to, bo to co uslyszalam od niego nigdy nie powiedzialabym tak. Jesli placze z jego powodu lub jestem smutna twierdzi ze powinnam sie leczyc.Podkreślam ze do wlasnej matki byl w stanie powiedziec "zzamknij morde"... jak mam wytłumaczyć temu człowiekowi ze nie moze tak traktowac nikogo ? Czy poprostu dac sobie spokój raz na zawsze?

Gość gość
Hahajah, zamknij mordę do własnej matki, a za rok lub dwa będę was oglądał u Rutkowskiwgo :D. Ahh, te polskie patologiczne rodzinki.

Gość gość
Tak. Tak powiedzial wlasnej matcw.e. a po moim stwierdzeniu ze tak jak traktuje matke tak bedzie traltowal mnie uslyszalam "zegnam". Czyzby prawda bolala? Nie minelo duzo czasu i uslyszalam "zzamknij pysk"

Gość gość
Czyli jednak lecicie na tępych małpoludów :D

Gość gość
Pytania byly inne -,-

Gość gość
lepiej nie będzie tylko gorzej :) jeśli czułe słówka tego typu są na samym początku waszej wspólnej drogi ;) niestety tego typu elementy mają problemy natury emocjonalnej, zostawić i znaleźć człowieka co mówi 'kochana chodź do mnie!' bo mi CIEBIE brakuje' :). A do mamusi ' mamciu mamo matulo..' i będziecie wiedli spokojne normalne życie bez epitetów i agresji słownej.

Gość gość
w sumie też tak zastanawiam sie ale zbyt czesto daje omamic sie tym pojedynczym fajnym chwilom kiedy jest dobrze a potem z czasem cos gorszego dowali

Gość gość
mysle ze to taki typ. Nie rozumiem jak ktoś "inny" od niego może być z nim

Gość gość
Za rok dwa pewnie bedziesz tu płakac na forume ze ci spuszcza wp*****l ale dzieki "pojedynczym fajnym chwilom" go nie zostawisz. Skoro juz teraz tak cie traktuje (sory za dosadnosc) jak szmate do podłogi.Myślisz ze sie zmieni? Ja sobie nie wyobrazam zeby moj facet tak do mnie powiedział :o

Gość gość
Zupelnie nie wiem jak mam sobie poradzic sytuacja. Jak powiedziec stop i tego sie trzymac. Ciagle mam nadzieje ze za ktoryms razem gdy przyjdzie i przeprosi moze to sie zmieni. To niemozliwe?

Gość gość
Jak mam mu wytlumaczyc to ze zle zrobil ? To jak z tym sie czuje? Czy poprostu jebnac ten pozal sie Boze zwiazek i dac sobie spokoj ?

Gość gość
to rozumiem ze do tej pory cie nie przeprosił? czy moze dalas mu zbyt wiele szans na poprawe i on wie ze dasz mu kolejna i moze sobie robic i mowic co chce

Gość gość
Przepraszal ale zmiana na kilka dni

Gość gość
Sory. "Zmiana".

Gość gość
to juz teraz zalezy wszystko od ciebie czy go kochasz i chcesz dalej trwac w tym zwiazku. No ja dla mnie patrzac obiektywnie to rozumiem ze mozna w nerwach, klotni rzucic pare k***w ale pisalas ze z twojej strony to nie ma wyzwisk w jego kierunku. facet ewidentnie sobie za duzo pozwala bo wie ze mu wolno. Chyba nie jestes jakas desperatka bo kto normalny by sie dal tak traktowac. Takze przemysl sobie co do niego czujesz ale zmiany z jego strony bym nie wrożyla.

Gość gość
No wlasnie nie wiem wogole skad to sie wzielo. Raz w nerwach rzucil jakims tekstem wlasnie takiegi typu i juz potem sie rozkrecil. Chyba nie zamierza przestac.

Gość gość
Dziewczyno pozbierasz sie. Dasz radę. Tylko nie pozwól zniszczyć siebie. I zyj godnie tak jak na to zasluzylas. Trzymam za Ciebie kciuki!

Gość gość
Ile jeszcze mozesz zniesc? Odpowiedz znasz i jesli masz wrażenie ze on czujw sie dumny z tego co zrobil z toba to znaczy ze rajcuje go to jak cierpisz nie pozwol na to wiecej by tak cie ponizyl. Z toba jest wszystko dobrze ale z nim nie do konca i mialas całkowita racje mowiac ze tak jak traktuje matke tak bedzie traktowal i cb

Gość gość
Co ty jeszcze robisz u boku tego faceta

Gość gość
Nie wyobrazam sobie byc z facetem który na mnie podnosi głos,krzyczy,wyzywa.On jest psychicznie chory.On sie nie zmieni,będzie gorzej.

Gość gość88
Teraz bedzie juz tylko lepiej mam nadzieje. Odeszlam od niego

Gość gość
:)