Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy opłaca się chodzić z gołodoopcem?

Polecane posty

Gość gość

Prowadzę nienajgorsze życie, jestem wykształcony (doktoryzuję się właśnie), dorobiłem się kilku rzeczy, nie chcę wnikać w szczegóły... No i właśnie ostatnio zgłodniałem troszeczkę po długiej trasie i podjechałem do kfc coś przekąsić. Kiedy podjechałem pod okienko, a z niego wyłoniła się zgrabna damulka, która skomplementowała moje 4 koła (z tonu głosu nie wyczułem blachary z ilorazem na poziomie ziemniaka) , co dało mi pretekst do skomplementowania jej urody :). Kiedy przyniosła mi jedzonku do auta, jeszcze trochę porozmawialiśmy i poprosiłem o jej nr. tel. dała mi go. Tak sobie teraz siedzę i myślę, czy warto się zadawać z taką osobą? W sumie to urodziwy gołod***ec. Co ona może mi zaoferować poza dymankiem? Czy takie znajomości mają nawet sens? Czy lepiej szukać kobiety o lepszej pozycji społecznej? Tylko takie często bywają rozwydżone i pretensjonalne. Z drugiej strony, jak patrzę żonka pazury, gołod***ec, który wybił się na mężu, ibiszowa również, to samo lewabdowska. Czyli widać, że gołod*pce bywają niebezpieczne :/, hmmm.

Gość bezmagistra
masz doktorat i siedzisz o 23 godzinie na kafeterii. z czego ty sie doktoryzowałes i komu zapłąciłes na uczleni.... pustaku z tytułem

Gość gość
idź lepiej już spać brajanku, jutro klasówka z majmy, a nie wymyślasz niestworzone historie, chyba mama za czesto ci pozwala ogladac romance tv

Gość gość
nowe słowo na dziś: rozwydżone

Gość gość
Dowiedz się czegoś o niej, bo może ma bardzo bogatego ojca, który fortunę jej przekaże dopiero jak skończy studia, a za ten czas musi poznać smak życia robola, bo on też za młodu szorował wagony na dworcu, a dopiero potem został prezesem wielkiej korporacji? Pojechałbyś z nim na ryby i zaoferowałby ci swoje stanowisko mówiąc, że córka się jednak bardziej na sekretarkę nadaje. Stwierdziłbyś, że w takiej sytuacji chętnie podetrzesz się swoim doktoratem w zamian za prezesowe pieniądze i posiadłość ich wuja, będącego szejkiem, który buduje wyspy na oceanie, żeby stawiać tam domy dla bogaczy?

Gość gość
Ty z pewności robisz doktorat z prymitywizmu. Człowiek na poziomie nie zaczepia dziewczynek z KFC prosza onr.telefonu.Poza tym nie masz wiedzy że w takich miejscach pracuje dorabiając masa studentów i to mogła być jedna z nich.Szkoda tylko że nie pomyślała co za cham ,wziąl tatusiowi autko by przejechać się i zjesc skrzydełko i zaczepiajac przy tym personel.

Gość gość
Wow, typowa zawiść nieudsczników życiowych. Rozróżniasz pomiędzy doktoryzowaniem się, a posiadaniem doktora? Mam własny biznes. Boli Cię to? Podniecasz się, bo znalazłeś jeden błąd ortograficzny. Prezydent Polski wali byki jeden po drugim, a ty młocie się podniecasz. Żal mi was.

Gość gość
Oj tam cham, po prostu prowokatorek jakich wiele na kafe.

Gość gość
nie unoś się tak kacperku, idź lulu bo pościel stygnie

Gość gość
To nie ja zaczepiłem, kobieto nie potrafiąca czytać ze zrozumieniem. To ona zaczepiła, a że wydała się sympatyczna to porozmawialiśmy sobię troszkę :). Ja nie szukam przygód na jedną noc. Auto nie wziąłem od tatusia, sam zarobiłem i kupiłem i dodam, że ciężko na niego pracowałem.

Gość gość
Nie warto, nie zadawaj się i nie trać cennych minut na myślenie o niższych warstwach społecznych typu lewabdowska.

Gość gość
Dziewczyna też ciężko zarabia na auto :) Takie za 3 tysie :)

Gość gość
No właśnie, ja jestem miłym człowiekiem i pewnie sporobym jej pomógł w życiu, tylko boję się, że potem mi nóż w plecy wbije tak jak te ibiszowe, marczukowe, rozenkowe, itp. Więc może lepiej poszukać sobię kobiętę po studiach na jakimś tam stanowisku.

Gość gość
Moj brat tez jest w trakcie obrony pracy doktorskiej,ale nikt go nie zaczepia a on innych. Tacy ludzie mają swój świat,swoje towarzystwo, a już o twojej terminologii swiadczy wiele. Jesli szukasz żony to ożen się na wsi,tam ci dadza hektary,kupią ciągnik i wio z doktoratem zbierac kartofle

Gość gość
Poczekaj rok czy dwa, to może i ta będzie po studiach :P Swoją drogą chyba za dużo czytasz gazetek o gwiazdach, ale to może cześć twojej pracy, także nie krytykuje.

Gość gość
Ale on ma własną firmę i własny wóz! A zaczepiają go bo jest przystojny, mądry i dobrze mu z oczu patrzy, nie to co twojemu bratu. Autor lubi jeść tanie jadło, a twój brat pewnie zamawia cuda na kiju za tysiące, snob jeden, nie to co autor.

Gość gość
Twój brat ma doktora, bo musi mieć do pracy na wyższym stanowisku urzędniczym lub chce poświęcić się w pełni pracy dydaktycznej na uczelni. Sorry, ale nie każdy jest zerem z dyplomem jak twój brat, który popieprza fiatem pandą i opowiada o swoich sukcesach innym niedojdom, które chcą podążać tą samą drogą :).

Gość gość
No właśnie, a autor ma własną firmę i 4 koła na które lecą inteligentne nie-blachary, nie to co na twojego brata.

Gość gość
Jak ktos nie firmy i kasy to jest zerem?

Gość gość
Mojemu bratu to możesz tumanku buty czyścić,on wykłada takim jak ty co to po ciemku studiują i tylko dzięki temu ze uczelnia nie chce podcinac gałęzi na ktorej siedzi, to dają im dyplomy ha ha ha

Studiuję, pracowałam w KFC w wakacje a mimo to mam spore szanse nie być "gołodoopcem" za krótki okres czasu. Nie oceniaj tak łatwo.

Gość gość
Ciiiiicho, niech ocenia łatwo, bo może to prawdziwy wpis, więc lepiej niech dziewczyna się dorabia u boku kogoś sympatyczniejszego :)

Gość gość
gość dziś a co tym złego ze ktoś ma doktorat i jezdzi fiatem Pandą? Pracuję z lekarzem który jest bardzo dobrym specjalistą,,stać go na extra samochód a jeżdzi Fiatem Stilo .Myślisz że wykładnikem mądrości i bogactwa jest posiadanie bryki ,wez sie stuknij,wartośc człowieka to nie dobra materialne.

Gość gość
Hahaha, kretyn wykładający na studiach i popierdzielający jakimś złomem. Może i twój braciszek ma łeb jak melon, ale niejeden bez matury więcej dorobił się w życiu, niż ten twój pożal się Boże braciszek. Niech wykłada na tej swojej uczelni, bo tylko tam móże imponować małolatom :).

Gość gość
gość dziś Prostakowi to wystarczy BMW i chata z basenem ,poza tym nic sobą nie prezentuje.Chamstwo i prostactwo.

Gość gość
Typowa gadka nieudaczników. "Mógłbym sobie kupić, ale nie potrzebuję." bo cię n stać półkę premium z V8 pod maską. Proste. Przestań nosić doopska wyżej niż głowa. Jak możesz to kup, a nie kozacz, jak nie masz czym. Wy ludzie jesteście naprawdę żałosni. Daję sobię spokój, a wy plujcie sobie żółcią dalej.

Gość gość
gość dziś ha ha ha odezwał się robol po zawodówce,co to zapierdziela w gumofilcach a w sobote jedzie bryka do remizy na disco

Gość gość
gość dziś mogłbyś nam zaimponować gdybyś oprocz posiadania dóbr materialnych był kimś na poziomie i coś sobą prezentował.Dzisiaj prawie każdy ma samochód ale oprócz tego jeszcze intelekt a twoje IQ ma wielkośc rozmiaru buta,to niewiele żeby imponować.

Gość gość
Autorze,jeśli to nie tajemnica to z czego ten doktorat???:)

Gość gość
Odezwały się Polaczki, co od razu zaczęły obrażać. Nie ma co, kolego. Nie zrażaj się tymi frajerami. Żyj swoim życiem i pozwól nieudacznikom z kafeterii żyć własnym :). Jaką bryką mykasz?