Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie studentow debili

Polecane posty

Gość gość

jakis taki jest stereotyp, czy zgodny z rzeczywistoscia? Sama nie wiem, czy chce isc na studia, czy cos mi to da :P nie ze mam z matura problem, po prostu srednio widze sens w studiowaniu

Gość gość
Co 1 student to idiota. Poziom mojego technikum dawał by mi teraz magistra :)

Gość gość
gość dziś na studia powinni isc ludzie na poziomie i kazdy powinien przystąpić do egzaminu,selekcja pokaże kto się tam nadaje.Teraz idą tumany z marszu, z dostatecznymi z matury i takich mamy magistrów pożal się Boże.

Gość gośćula
no jasne ,jest rozmowa tematy polityczne -od razu pkb by skoczyło studentka ( mgr) ze zgrozą i wyższością do mnie -pkp chyba autentyk.

Gość gość
Co drugi student to tuman. Wiem bo sama nim jestem :D po prostu trzeba kombinować na egzaminach. Ja ze studiów nic nie pamiętam. Tylko mam papier magistra a h* uja wiem hahaha

Niestety tak, szczególnie prymusi - przypominają maszynkę do mielenia mięsa, efektywni tylko gdy "mielą" wiedzę, a gdy nie ma co mielić to pusto i głucho.

Gość gość
To ja tuman. Ja mam mgr inz i jakos nie wywyzszam sie bo po co jak wiem ze studia mam dzieki ściągam i cwanym kombinowaniu. Nie pracuje na jakimś wysokim stanowisku tylko na kuchni i sie dobrze czuje. Czyli jest mi dobrze tam gdzie moje miejsce ... A swoja droga uważam ze i tak ludzie maja dobra prace poprzez znajomości a nie wyksztalcenie