Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogromny mętlik co do faceta PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość gość

jak mam się rozstać z chłopakiem, którego niby znam, ale nie znam przez internet? wiem, że taka znajomość, to żadna znajomość, bo tylko spotkanie weryfikuje człowieka, widzieliśmy się raz ale ja nie mam serca go zostawić, nawet nie wiem jak miałabym to zrobić. on się chyba zadużył, wysyła mi jakieś pierścionki, pluszowe serduszka, niby to miłe, ale głupio mi bo ja poza zafascynowaniem i przyzwyczajeniem nie czuję nic więcej. kiedyś planowałam przyszłosć w jego rodzinnych stronach, ale dziś plany się pozmieniały, o czym go poinformowałam, ale on nie rezygnuje. nie wiem jak powinnam to zakończyć. poradźcie coś. wiem, że samo rozstanie go zrani, bo on jest wrażliwy ale nie mogę tego ciągnąć już dłużej.

Gość gość
Chłopak pewnie nigdy nie zaznał jakiegoś zrozumienia i bliskiej mu miłości, skoro aż tak rzuca się w internetową znajomość. Spakuj wszystko co masz od niego w jedną paczkę i wyślij mu ją. Napisz mu list i dołącz do paczki, po prostu tak aby zrozumiał, napisz ręcznie, najbardziej wiarygodnie.

Gość gość
czy wy macie po 12 lat

Gość gość
on ma 21, ja 19.