Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z miłości do ojczyzny

Polecane posty

Gość gość

oddam głos na Pawła Kukiza :)

Gość gość
Były ćpun i alkoholik to mój najlepszy kandydat na prezydenta naszego kraju

Gość gość
Cz.1 A kto jest w tym kraju święty? Mi nic o tym nie wiadomo, ale nawet gdyby to jak słusznie spostrzegłeś Internauto Pan Paweł jest BYŁYM.... To że ktoś potrafił przezwyciężyć jakikolwiek nałóg dobrze o nim świadczy. Wielu ma słaba psychikę i się szybko poddaje wracając do używek. Skoro Pan Paweł wygrał tą walkę to może jeszcze stoczyć niejedna zwycięska bitwę!

Gość gość
Cz.2 Któż nie zna lepiej życia niż ten co go doświadcza intensywnie? Któż z nas nie popełniał błędów w przeszłości? Czy lepiej stawiać na tych co udają przed obiektywami świętych bez skazy obiecując nam zielona wyspę, a za naszymi plecami robią co chcą bo MOGĄ!? Polska i Polacy powinni się obudzić ze snu, z letargu... bo jesteśmy właśnie jak tacy upojeni obietnicami lepszej przyszłości. Obecnie polityka jest jak kroplówka pełna alkoholu podłączona bezpośrednio do narodu. Pan Paweł Kukiz jest świetnym "KLINEM" na tego "kaca". :) Dziś wydaje mi się, że politycy już dawno zapomnieli o tym jak wygląda życie współczesnego Polaka. Są na orbicie gdzieś daleko od narodu umoczeni w niuanse własnych interesów partyjnych i biznesowych. Polak jest tylko kapitałem ludzkim w wielkiej firmie nazywanej Polską. Ten szary robol liczy się pozornie i to tylko w trakcie wyborów.

Gość gość
Cz.3 Co do tej pory osiągnęli nasi "kochani" politycy? Polskie cukrownie upadły na korzyść cukrowni niemieckich. Polska stocznie upadła na korzyść stoczni w Niemczech. PKP i Polskie Koleje Linowe też są "prywatyzowane". Lasy Państwowe też chcieli sprzedać (nie wiem jak obecnie wygląda sytuacja). Czy wy tego nie widzicie? Rząd i nie ważne czy to będzie PO czy PIS sprzedaje wszystko co się da. Wkrótce nasz kraj zostanie nagi, a oni zwieją na zachód jak Tusk. Zagraniczne przedsiębiorstwa maja większe ulgi od naszych i lawirują w przepisach zmieniając co jakiś czas swoją nazwę by unikać podatków.

Gość gość
Cz.4 Co mamy obecnie Afera za Aferą. Efekt zawsze ten sam, komisja, obrady, spory, burza w mediach gdy nagle wszystko ucicha i inna Afera przyćmiewa poprzednią... i tak w kółko.... a co z Polską? Kto dziś się interesuje Polską? Obywatelami? Kto? Istotniejsze jest to co kto napisał na twiterze (nawet nie wiem jak to się pisze), albo kto jak wypad w sondażach. Czy tak ma wyglądać nasza przyszłość? Już wolę Pawła Kukiza PATRIOTĘ i jak twierdzisz byłego alkoholika i ćpuna za prezydenta niż tych wszystkich Dystyngowanych Wypacykowanych Inteligentnych Aktorów sceny politycznej, którzy są po prostu żałośni.

Gość gość
Cz.5 Pragnę silnej Polski, a obecne władze tego dać nam nie potrafią. To nadal jest komuna pod plandeka demokracji. Pan Paweł Kukiz chce wprowadzić "demokracje bezpośrednią" i JOW - jedno okręgowe okręgi wyborcze. Taki system istnieje w Wielkiej Brytanii, w USA, we Francji, Kanadzie i wielu innych państwach gdzie demokracja istnieje o wiele dłużej niż w Polsce. Dajmy szanse Polsce na zmiany!! Paweł Kukiz to szansa na zmiany!! Reszta kandydatów to stagnacja i dalsza degradacja tego co dziś nazywamy ojczyzną.

Gość gość
JOW jednomandatowe okręgi wyborcze przepraszam za pomyłkę :)