Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana31

malzenstwo bez seksu

Polecane posty

Gość zalamana31

Witam mam problem i nie wiem co robic.zaczne od tego jestem mezatka od 8lat mamy corke.zaraz po porodzie mialam depresje i przez to nie odczuwalam pozadania wiec nie mialam ochoty na seks i wtedy nasz zwiazek zaczal sie psuc maz mial ciaglw oto pretensje.dodam jeszcze ze w dziecinstwie mmoim mialam bardzo zle przezycie g**** i to tez niestety wplynelo na moja psychike.raz juz odeszlam od meza zrobilismy sobie przerwe i od tego momentu maz nie sypia ze mna juz moze sie zdarzy raz na 3 miesiace ze z przymusu to zrobi a tak to nieraz go przylapalam ze woli sobie trzepac konia przy filmikach.ostatnio jak z nim rozmawialam to mowi ze nie ma czasu ze pracuje ze nie ma sily i tak wkolko.a ja juz nie daje rady czuje sie zle brzydka niechciana.ostatnio juz podejrzewam ze on kohos ma bo nawet nie przytulamy sie ani nie calujemy.ten uklad mi nie odpowiada tylko nie chce zeby corka cierpiala.prosze pomozcie co mam robic!!!

Gość gość
zrób mu loda z połykiem kotku, rozumiem że Twoja ci.pka płonie z pożądania c***ja bez gumki, mam racje?

Gość gość
Zal mi niektorych ludzi.nie masz nic wiecej madrego do dodania to nie pisz bo zal mi jest ciebie.Ty masz chyba wieksze problemy niz ja.

Gość gość
Gość ma racje kobietom chodzi tylko o macierzyństwo, swoich partnerów mają głęboko w d***e