Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie wykorzystuje? co powinnam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Eh jesteśmy razem od 2 lat, gdy się spotykamy praktycznie zawsze kończy się tym samym... typowego sexu nie uprawiamy gdyż obawiamy się po prostu ryzyka a nie ma sensu żyć w stresie, wszędzie widzi się teraz młode 18-19 latki z brzuchami ciążowymi, sex oralny nam wystarcza. Jak najbardziej to lubię ale za każdym razem gdy chce się najnormalniej w świecie przytulić zaczyna się kierowanie moich rąk w jego krocze, mam wrażenie że gdy dzwoni ze do mnie przyjedzie to informuje mnie że wpada się tylko wyżyć i zaraz po tym wraca bo ma masę rzeczy do zrobienia, wczoraj ewidentnie wskazywałam że nie mam ochoty, w końcu uległam bo nie chciał dać spokoju, czuję się wykorzystywana, mam niestety wysoko postawioną dumę i dręczy mnie to. Być może przesadzam, co sądzicie?

Gość gość
porozmawiaj z nim o tym, przecież jest Twoim chłopakiem

Gość pielegniarz
a może masz trochę racji z tym wykorzystywaniem:-)

Gość gość
A nie potrafisz po prostu powiedzieć, że chcesz się tym razem po prostu przytulić? Po dwóch latach?? Jak nie chcesz to nie ulegaj, nie masz obowiązku za każdym razem robić tego, co on sobie życzy.

Gość gość
Jakbyś rzeczywiście miała tą "dumę" to potrafiłabyś powiedzieć NIE, a skoro i tak zawsze ulegasz, to on korzysta z Twojej głupoty. Najpierw dorośnij, a dopiero potem bierz się za związki, bo skoro po 2 latach bycia razem nie potraficie ze sobą rozmawiać i spotykacie się wyłącznie na seks oralny, to o żadnym związku nie ma mowy, to zwykły układ.