Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO TEŻ GLOSUJE NA KUKIZA NA PREZYDENTA?

Polecane posty

Gość gość
TYLKO KUKIZ !!!!!!!!!

Gość gość
A jaki jest Jego program wyborczy bo nie chce mi się szukać?

Gość gość
ja tez jestem tak głupia

Gość gość
Były ćpun i alkoholik to najlepszy kandydat :)

Gość gość
Kukiz jest ok, ale Korwin lepszy

Gość gość
Ja nie. Mocny debiut, ale jak wygra wyjdzie jego brak kompetencji, doswiadczenia i bedzie jak zawsze. Beda za niego myslec think thanki. Prezydent to finisz, nie poczatek. Jak chcecie zmian, skupcie sie na wyborach do rzadu, a nie obstawiajcie ktora wisienka bardziej okragla i dojrzala do zdobienia tortu

Gość gość
On ma kompetencje na przywódcę i kordynatora. Nie musi się znać na ekonomii. Ważne żeby miał dobrych doradców. Jest inteligentny więc na pewno będzie słuchał dobrych rad. Tak jest.w każdej firmie.Dobry szef wcale nie musi się na wszystkim znać,ważne że potrafi zarządzać mozgami

Gość gość
Wszyscy głosują na Kukiza.

Gość gość
A debil z mgr geografii to jakie ma kompetencje?

Gość gość
byle nie na ogorek co zalozyla koszule nocna na impreze widzialam na pudlu :O żenada i to bez stanika :S

Gość gość
Dobry Kandydat ale wolę Mariana Kowalskiego albo ew Brauna. Kukiz nie rozumie że JOWy nic nie dadzą. Trzeba obniżyć próg wyborczy do 1%, a nie JOWy wprowadzać.

Gość gość
armia w rękach rock&rolowca, ćpuna i alkoholika. Super sprawa :D

Gość gość
Wybieram Korwina, który ma przemyślany plan na reformę kraju. Natomiast mam wrażenie, że Kukiz zbiera elektorat dla Korwina i razem z Braunem rozwalą obecny parlament i ustrój!

Gość gość
Najlepiej na Dude bo tylko on może wygrać z cymbalem od gaf

Gość gość
Kukiz to fajny koleś, ale nie na prezydenta... Są lepsi kandydaci, mam na myśli Korwin ewentualnie Kowalski.

Gość gość
Panu Dudzie mówię stanowcze Nie! Górnolotne obietnice i brak konkretów to nie dla mnie. Wybieram Korwina, bo nie chcę wyjeżdżać za pracą za granicę.

Gość gość
Jaki kowalski? Jakiś keszcz co nie ma nawet 1% poparcia? Korwin go oszołom. Tylko Kukiz lub Duda, reszta niech wypierlala.

Gość adsadsa
Ja też i szlag mnie trafia jak widzę komentarze. Ludzie narzekają na Bronisława a potem wybierają go ponownie :-o Skąd u niego takie poparcie???? :-o:-o:-o

Gość gość
Janusz Korwin Mikke ma niezmienne poglądy od 40 lat, przewidział np. aneksję Krymu przez Rosjan lata temu, jest milionerem bycie prezydentem to dla niego misja a nie zarobek

Gość gość
Tylko KUKIZ. na czlowieka ktory nazywa chorych debilami (KORWIN) glosuja tylko wykolejency

Gość gość
ludzie nie mysla i tyle dlatego wygra KOMOR jak zawsze. jezeli ja widze ze trzeci jest KUKIZ w sondazach a Korwin 4 albo 5 to ludzie powinni dac swoj glos na Kukiza i zwiekszyc jego szanse bo jak Kukiz bedzie mial pare procent, Korwin pare procent to goowno da i i tak wygra KOMOR albo PISIOR. Ja gdybym widziala ze Korwin idzie do gory (na szczescie spada w dol) to tez bym przeniosla na niego glos byle nie wygral Komor

Gość gość
Wczoraj na wiec wyborczy Korwina przyszło 10.000 osób, ale to tak na marginesie. Korwin wie jak wpłynie na nasz rynek likwidacja podatku dochodowego (przedsiębiorca będzie mógł obniżyć cenę swego towaru oraz zatrudnić nowego pracownika), ponadto w Polsce zaczną rejestrować się zagraniczne firmy by płacić jedynie Vat). Teraz proszę by ktoś z sympatyków Kukiza przedstawił mi powód dla którego chce na niego zagłosować.

Gość gość
I tak wyborcy Kukiza zamilkli.

Gość gość
Ja na Brauna, ma "dobry" projekt! Każdy będzie mógł mieć broń w domu. Ja już zbieram pieniądze na jakieś maszynowe ustrojstwo. Zastrzelę sąsiada, który w soboty o 11 strzyże trawniki:D :D :D Sąsiada lubię, ale mógłby zmienić godziny pracy kosiarki :D