Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO TEŻ GLOSUJE NA KUKIZA NA PREZYDENTA?

Polecane posty

Gość gość
Braun jest monarchistą za to go cenię, ale chce Intronizacji Chrystusa na króla Polski, ja natomiast myślę, że każdy ma prawo wierzyć w to co chce, dlatego wolę Korwina, który zna się na gospodarce i chce zlikwidować podatek od kupna/sprzedaży.

Gość gość
Glosuje na Kukiza bo innego kandydata nie widze. Po - pis juz rządzilo, Korwin łachmyta ktora obraża ludzi i wysmiewa z innych. takiego chcecie miec reprezentanta? No nie chce nic mowic ale sondaze juz jasno pokazuja ze daleko za Kukizem jest. Kukiz juz na 3. Jest bepartyjny i to juz wystarczy by mial moj glos. No i jestem za jednomandatowymi okręgami wyborczymi.

Gość gość
Korwin nie ma zadnych szans tak samo jak Kukiz ale jak chcecie chociaz drugiej tury to trzeba walic glosy na kogos spoza PO PIS. Najlepiej na jednego albo Korwina albo Kukiza. Trzeba sie zjednoczyc bo jak na obu po trochu to nawet 2 tury nie bedzie.

Gość gość
ludzie nie patrza na sondaze i tyle. wymsyla sobie glos na kogos kto zajmuje ostatnie miejsce i zaskoczeni. jeden glos nic nie zmieni. Albo trzeba przekonac innych do swoich racji albo glosowac chociaz tak by bul Komorowski nie wygral.

Gość Ania433243q64
Ja też głosuję na Kukiza i moja rodzina również. Prezydent powinien walczyć o Polskę i Polaków.

Gość 3t3g34
na youtube widać, że Komor ma przede wszystkim poparcie ludzi 55 plus i to zwłaszcza kobiet. Ich durne odpowiedz: bo jest stateczny, bo to mój rówieśnik, bo jest spokojny. Jednym słowem syf. Ci ludzie są przeważnie na emeryturach lub zaraz po nie pójdą ugłupieni tvp, bo większość z nich z netu nie korzysta. 3,5 miliona młodych ludzi wyjechało za granicę i raczej mało kto z nich zagłosuje, bo obecna władza usunęła im punkty do głosowania. Staruszkowie obudzą się dopiero wtedy, jak zostaną w tym kraju bez młodego pokolenia i nie dostaną emerytur, bo nie będzie tych co mieli na nie pracować. GŁOSUJĘ NA KUKIZA

Gość gość
Ja właśnie jestem kobietą 55+ - i jednak głosuję na Kukiza ! Wbrew pozorom właśnie w tym pokoleniu - 45-60 on ma duże szanse.

Gość gość
Jesli Kukiz nie zmieni Polski to juz koniec bedzie

Gość gość
Kukiz -zmieniał poglądy często jak Palikot . Sam nie wie co będzie wyznawał za 2 lata. Może i tam teraz coś dobrze chce ale zrobią go w bambuko . Raz nabija sie z księży raz jest patriotyczno-religijny raz lubi Ukrainę zaraz potem ostrzega przed nią facet chorągiewka .

Gość gość
ja głosuję pierwsza tura Kukiz druga tura Duda

Gość aśka666666
max kolonka sam zwraca nam uwagę, że powinniśmy głosować na tych co od lat walczą o kraj i powtarzają te same hasła. Kukiz nie był politykiem ale piosenkarzem i od ponad 10 lat sprzeciwia się władzy poprzez piosenki i poprzez uczestniczenie w strajkach. Przecież jak zwrócił Wojewódzki, miał życie z bajki, fury, kasę, kontrakty, sławę i nie musiał się angażować, bo jemu dobrze się żyło. Poświęcił swoje życie, bo ma wartości ponad pieniądze. To samo tyczy Korwina, od lat walczy choć nie musiałby, siana mu nie brakuje tym bardziej. To są prawdziwi patrioci. Takich nam trzeba, a tym wyżej co szukają igły w stogu siana. Nie ma człowieka na którego nie znalazłabym czegoś złego, bo nie ma ludzi IDEALNYCH. Ci dwaj kandydaci natomiast są bardziej idealni niż 99% nas. Głosuję na Kukiza i popieram Korwina. Chciałabym aby ci dwaj panowie przejęli władzę, bynajmniej by mnie nie okradli, bo nie muszą.

Gość gość
Ja głosuję!

Gość gość
Moja rodzina będzie na niego głosować.Bo według nas to on jedyny może coś w tym kraju zmienić.Inni kandydaci tylko obiecują a później to i tak nic z tego nie ma .

Gość gość
zagłosuj "nie" dla tych co są i chcą - polityk to nasz pracownik, ma być uczciwy - kukiz to głos przeciwko i za tym co powinno się zmienić!

Gość gość
Moi znajomi w większości na Korwina, Kukiz nie ma planu, nie przekonuje mnie.

Gość gość
13.22 Ale KORWIN nie ma szans, co kogo obchodzi jego plan skoro spada na leb na szyje w sondazach co mnie nie dziwi za te jego glupie gadki. Ci co glosuja na k***ina tylko komora przyblizaja do zwyciestwa. Zeby komor nie wygral trzeba glosowac na 2 lub 3 . ja glosuje na Kukiza bo dudy tez nie trawie

Gość gość
Korwin to oszołom od kiedy powiedział o kalekich dzieciach tak jak powiedział stracił w oczach wielu nawet do Powiatowego ,tej szmaty od flagi w g/ó/w/n/i/e polazł sweet focie sobie z nim strzelił żeby mieć większe szanse Nie rozumiem jak Kukiz moze z nim wchodzić w układ.

Gość gość
kukiz!!!!!!

Gość gość
Bronisław Komorowski to bardzo dobry Prezydent Rodacy! Wybierzcie zgodę i bezpieczeństwo, a nie afery PiSu, nie Palikota walczącego z kościołem i chcącym ogłupić młodzieć, nie dla Mariana Kowalskiego powiązanego z faszystowskim ONRem, nie dla oszołoma Korwina który chce zlikwidować ZUS, NFZ i szkoły publiczne, a potem państwa dzieci nie będą miały gdzie do szkoły chodzić lub tylko za grube pieniądze, lecz kogo na to stać? Tak samo leczenie będzie tylko prywatne i emerytur też nie dostaniecie bo on chce zlikwidować ZUS! No chyba tacy głupi to nie jesteście co? NIE dla Kukiza, populista muzyk, którego programem jest tylko wprowadzenie JOWów, ten człowiek nic innego nie ma do zaoferowania, tylko o tych JOWach gada, które i tak nie działają. Niech wraca na scene muzyczną, a politykę zostawi mądrzejszym.

Gość gość
NIE dla SLD i Magdaleny Ogórek, przecież i tak wiadomo kto za nią stoi - towarzysz Miller! A ona tylko z kartki potrafi czytać, na polityce się kompletnie nie zna, jest marionetką tak samo jak Duda w rękach Kaczyńskiego. Każdy inny kandydat aniżeli Bronisław Komorowski będzie prowadził wojny polsko-polskie i wzywał do nienawiści. Nie pozwólmy na to! Wybierzmy zgodę i bezpieczeństwo! Wybierzmy Bronisława Komorowskiego :)

Gość gość
Ja będę głosował Na kukiza!!! pewnie nie wygra, ale przynajmniej pokażemy tej całej reszcie menażerii, że jak nas wkurza to możemy coś zmienić. Jestem calym sercem za JOW. Tylko to może dać szansę coś zmienić w naszym kraju. Od pierwszego "demokratycznego" sejmu prawie ci sami ludzie u koryta. Zmieniaja tylko partie. Nie da się ich wywalic jeżeli nie będziemy głosować na osobę, a nie na partię. Kukiz jestem z Tobą.