Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec chce ode mnie pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

Miałam 6 lat kiedy wyjechał za granicę do Niemiec . Początkowo przysyłał pieniadze ale potem miał nas w nosie. Mama się z nim rozwiodła. Było ciężko ale dałyśmy radę. Alimentów nie płacił. On się stoczył. Nie ma nic. Wrócił do Polski, nie ma środków do życia, obecnie siedzi u ciotki, która twierdzi,że to ja powinnam mu dać kwaterunek. Dodam,że przez te wszystkie lata sama pracowałam , obecnie zarabiam dużo ale nie chcę dawać ich temu człowiekowi. Czy może zażądać ode mnie alimentów?

Gość gość
Nic mu nie dawaj. Możesz mu zrobić raz na miesiąc mała paczkę z zywnością. Niech idzie dobrze roboty

Gość gość
Tylko,że to jest dla mnie zupełnie obcy człowiek. Nie mam z nim kontaktu od ponad 15 lat ( sam go urwał). Dodam,że swego czasu przepuścił praktycznie cały majątek mojej mamy ( który przepisali jej dziadkowie). Narobił długów ( picie, hazard). Wszystko musiało zostać sprzedane . Ponad 30 ha ziemi.

Gość gość
Pogon darmozjada

Gość gość
Czy wszystkie niebieskie nicki na tym forum to trolle ?

Gość gość
Wygląda na to,że tak:'(

Gość gość
nie plac. Dlaczego nie zglosiliscie do komornika ze nie placil??? Albo urwij kontakt z ciotka, nie mow gdzie mieszkasz itd. Albo wyprowadz sie i jedz w p**du... Nie plac osobie ktora miala cie w d. do konca zycia bedziesz go utrzymywac

Może wytocz mu jakąś sprawę o traumę z dzieciństwa. Wtedy sąd nie przyzna mu (raczej) alimentów. W innym wypadku, będzie miał do nich prawo :(.