Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka wada jest większa w twarzy wg was?

Polecane posty

Gość gość

Bo chcę sobie ją poprawić u lekarza med estetycznej, tyle,że mam ograniczoną kasę więc mam dwa kompleksy: pierwszy to usta, które nie są może wąskie, ale zawsze chciałam żeby były odrobinę pełniejsze ( tak delikatnie nie sztucznie) bo są zupełnie przecietnej wielkości, drugi kompleks to bruzdy nosowo-wargowe- niestety poglębione, a mam dopiero 28 lat. Napewno coś poprawie tylko doradzcie mi co?

To może bruzdy. Usta zawsze można powiększyć makijażem. Też mam głębokie bruzdy, od zawsze, nigdy nie myślałam o wypełnieniu. Za to powieki bym sobie skorygowała.

Gość gość
kurzce chyba faktycznie te bruzdy mi bardziej przeszkadzają :/ bo niczym się ich nie zamaskuje choćby nie wiem co, bo to są w koncu zaglebienia, takie dość cienkie kreski widoczne nawet jak się nie uśmiecham... A z ustami jakoś żyłam takimi tyle lat i było ok, wiec może faktycznie te bruzdy... Kurcze, najchetniej bym sobie zrobiła jeno i drugie, ale każdy taki zabieg to 1200 zł, wiec na jeden mi wystarczy...

Gość gość
Bruzdy :) Sama sobie poprawiałam i po pierwsze efekt jest bardzo natruralny, otoczenie nie zauważa, że coś sobie poprawiłaś, ale jest poprawa, czasem duża, a powiększane usta czesto wyglądają tandetnie. Jak są średnie to już nie jest źle, nie każdy musi miec pontony, nawet nie każdemu to pasuje więc nie wiesz czy zmiana byłaby u Ciebie na plus, a bruzdy jeśli poprawi je fachowiec kwasem hialuronowym znikną zupłenie na jakiś czas :)