Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przenosić dziecko do prywatnego przedszkola ?

Polecane posty

Gość gość

Mój synek, który ma rok i prawie cztery miesiące chodzi do publicznego żłobka. Mieszkamy w małej miejscowości, a moja teściowa jest nauczycielem. Dzisiaj koleżanka, która ma córkę w tym samym żłobku powiedziała mi, że matki są oburzone i twierdzą, że gdyby nie moja teściowa mały nie dostałby się do żłobka, bo nie może spożywać laktozy. Dziewczyny czy muszę zrezygnować z publicznego przedszkola ? Oboje z mężem pracujemy.

Gość gość
przedszkole jest dla min 2 i pol latkow. nie wiesz czy Twoje dziecko chodzi do zlobka czy do przedszkola?!?

Gość gość
Czy Twoje dziecko chodzi do żłóbka od września? Zostało przyjęte zanim skończyło rok? Nie brałaś całego macierzyńskiego? I jak to zrobiłąś, że nie miałaś problemu z miejscem? U nas zapisuje się dziecko w kolejce do żłobków zaraz po urodzeniu, a i tak dzieciaki są przyjmowane często dopiero jak mają 1,5-2,5 roku... ale jak już masz miejsce to się go trzymaj...

Gość gość
autorko, pytanie troche dziwne, ludzie zawsze beda gadac, wiec czym sie przejmujesz

Gość gość
Zapisałam go do żłobka od stycznia. Do pracy wróciłam właśnie w styczniu. Mały chodzi do żłobka, ale żłobek jest w publicznym przedszkolu. Mieszkamy w dosyć małej miejscowości. Jeśli rodzice pracują to dziecko przyjmują. Dyrektorka przedszkola to koleżanka mojej babci i pomogła nam .

Gość gość
nie przejmuj sie innymi. ludzie zawsze beda gadac.

Gość gość
Jesli ma ci ulżyć "psychicznie" to po co się męczyc. Jesli stac was tylko na niepubliczne przedszkole to dziecko tylko na tym skorzysta. Ja sama zapisałam córkę do Puchatka, bo wiedziałam że tam będzie dużo lepsza kuchnia i zajęcia dodatkowe. i Mamy jakies takie sympatyczne :)

Gość gość
pracuje w prywatnym, pracowałam w państwowym i opieka jest taka sama a jedzenie było w państwowym przedszkolu lepsze.Olej ludzi, zawsze dupsko obrobią... sporo kasy zaoszczędzisz, przyda się, czasy niepewne dzisiaj masz prace za miesiąc w pośredniaku.

Gość gość
A ja bym miała dość takiego gadania i przeniosłabym dziecko do prywatnej placówki. Moje dziecko chodzi do przedszkola www.teczowakraina.com.pl i bardzo dobrze się tam czuje, nie jest narażone na żaden stres i wiem, że jest pod świetną, profesjonalną opieką doświadczonych pań. Jak masz taką możliwość, to przepisz dziecko do tej placówki, jest naprawdę porządna, na poziomie

Gość gość
Tęczowa kraina wynocha z tymi głupimi reklamami

Gość gość
kazda z tych kobiet zrobiłaby to samo. Nie przejmuj się i nie rezygnuj