Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania naukowe mezczyzni nie lubia zbyt chudych kobiet!

Polecane posty

Gość gość

Askmen.com wynika, że mężczyźni lubią kobiecość, a ta kojarzy im się z krągłościami. Ja przy wzroście 158 cm ważyłam zawsze ok. 50-52 kg. W wakacje przytyłam i teraz ważę jakieś 58 kg i muszę powiedzieć, że mam o wiele większe powodzenie niż wtedy, Co wy na to kobiety

Gość gośćkuleczka
u mnie było tak samo ,wazyłam 51 przy wzroscie 164 ,przytylam do 60 (leki) i bum ,lecieli jak muchy do lepu,teraz mam 80 wiec juz nie leca :P

Gość gość
wlasnie ja wierze Ci,bo ja tez mam troszke cialka i mnie uwielbiaja , ale trzeba sie trzymac w normie zgadzasz sie ze mna?m

Gość gość
kobieta powinna byc szczupla nie za gruba :)

Gość dość ładna ale nie w typie
A ja zauważyłam, że wolą szczupłe, często wręcz bardzo szczupłe. Wyjątek stanowią bardzo ładne panie z dużymi piersiami, mam taką koleżankę i ma naprawdę duże powodzenie. Sama mam trochę ciała i powiem wam, że im jestem szczuplejsza, tym większe budzę zainteresowanie. Powyżej pewnej granicy zainteresowanie jest równe zero (i wcale nie jest to jeszcze otyłość). Na urodę twarzy ani ja ani faceci nie narzekają, ale na to że do szczupłych nie należę to już owszem. Mam obecnie jakieś 5 kg nadwagi. Do tego mam specyficzne proporcje: dolne partie ciała sporo grubsze od górnych, mały biust niezależnie od wagi - to się wielu niezbyt podoba. :o