Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMigotka

Chce, czy mogę być ?Czy to już? Czyli oczekiwanie na Bocianka :)!

Polecane posty

Gość MałaMigotka

Zakładam te Forum ponieważ każda Kobietka potrzebuje wsparcia gdy Staramy się o malucha. Wiem że wiele jest takich wątków ,ale niektóre wytworzyły kilka Pań które tylko ze sobą rozmawiają a nowe komentarze olewają. Chce abyśmy moje miłe tutaj razem dzieliły się podejrzewaniami, smutkiem braku ciąży w tym cyklu aż wkońcu radością że się udało !! <3

Gość gość
Nie zakładasz forum tylko temat na forum Gamoniu.

Gość gość
i nie TE, a TO jeżeli już

Gość gość
:O te tematy sa coraz glupsze...oczekiwanie na Bocianka:O

Gość gość
Nie rozumiem... przeciez bociany juz wrocily z Afryki na wiosne... w Twoim miescie Autorko jeszcze sie zaden nie pojawil?

Gość MałaMigotka
Witam :) Może ja zacznę swoją opowieść ;) Z Mężem staramy się o malucha jakieś 3 lata , wiem bardzo długo. Ale to było staranie bez kalendarza, obserwacjii itd. Od 2 miesięcy staramy się z kalendarzykiem. i tak od 16-19.03 14-17.04 miałam dni płodne. Więc szaleliśmy w łóżku ;P 01.04 -dostałam @ ale trwającą 4 dni i bardzo leciutką co dziwne ponieważ mam 5 diowy okres oraz leci ze mie jak z wodospadu. Pomyślałam "Pudło" Nastepna @ 28.04 W kwietniu też poszaleliśmy ;) I tu coś dziwnego : od 21.04 : Ciągłe mdłości,ciągle było mi niedobrze, ból brzucha ,zawroty głody,spać, spać, spać !, jakieś wariacje żołądkowe. Ból piersi a przecież co tak szybko ? I uczucie pewnej nocy "Jestem w ciąży ,Witaj mały :)" (chyba oszalałam) bo 27.04 zrobiłam test i byłam pewna II kreski, a tu płacz , rozżalenie, I kreska po kilku minutach pod słońce coś tam czerwonego jest ale.... Negatyw to negatyw ... :( Do tej pory okresu brak ból piersi, w podbrzuszu co kilkanaście minut ucisk, łaskotanie jajników , wzdecia ,opuchniete podbrzusze i górka łonowa, dziwne bulgotanie, wciąż spać widoczne żyły na piersiach chodz nie bolą, ochota na seks a w pochwie Sahara,@ brak, a Mąż "Ale urosły Ci piersi" czego nie zaóważyłam ..chociaż w pracy nagle stanik po pochyleniu szedł do góry( Jeśli wiecie o co chodzi ;)). NO i właśnie teraz oszalałam... Albo jestem chora ? Albo Już Tak długo oczekuje maluszka :( i orgaznizm mi zwariował a w dodatku jakaś grypa żoładkowa i moje wmawianie sobie ... Jak myślicie? Zrobić jeszcze jeden test ? Ktoś miał takie coś? Albo urojoną ciąże? ŻYCZE POWODZENIA STARAJĄCYM SIĘ O MALUSZKA! <3

Gość SPADAĆ
Przestańcie ... jeśli nie macie co robić i wchodzicie na temat taki by dokuczać to po ch***...

Gość SPADAĆ
Witam :) oj Moja miła! MYŚLE abyś zrobiła jeszcze jeden test mógł ie wyjść Jeśli nie jesteś to idz do lekarza bo 4 lata to bardzo długo.... Ja też oczekuje bocianka :) czekam i czeka ale tylko 3 miesiące dziś miała być @ ale jest śluz białego koloru a tak to jest wszystko normalnie ... Byłam na BETA i mam <8 ?. niewiem o co chodzi ale nie mogłam zostać na konsultcji śpieszyłam sie do pracy jutro wracam tam. TRZYMAJ KCIUKI małaMigotka Ja też trzymam !! Kochana dobrze że założyłaś ten temat mam nadzieje że bedziemy sie wspierać !!

Gość gość
Małamigotko Żeby zajść w ciążę nie trzeba się specjalnie "starać". Współżycie regularnie chociaż 2-3 razy w tygodniu? Jeśli tak to gdyby nie było przeszkód byłabyś w ciąży. Powinniście rozpocząć diagnostykę.

My z mężem staramy się o dziecko 4 lata od 2 lat pod kontrolą lekarza. Jajowody obustronnie drożne,męża nasienie ok,hormony ok, III- Inspeminacje (nieudane) Przygotowanie do procedury in vitro.

Gość MałaMigotka
Tosia oh przykro mi. Mam nadzieje że in vitro się uda! <3 Czy masz już termin? Trzymam kciuki !! ;)

Gość MałaMigotka
Wiec się nie staraliśmy poprostu było to było i było niccc.. :(

Gość gość
Trzymam kciuki za Was wszystkie :-)

MałaMigotka - myślę,że w połowie koniec maja będzie punkcja. Mam długi protokół i właśnie zaczynam 2 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych na wyciszenie jajników, wtedy zaczynamy stymulacje. a jak u ciebie robiłaś jakieś badania?