Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lewatywa boli?

Polecane posty

Gość gość

Mam mieć i się boję!

Gość gość
Nie ,to tylko takie dziwne uczucie pełności :) na szczescie dziś wlewki są male objętościowo

Gość gość
Ja się strasznie boje, i w dodatku będzie mi je robił chłopak, który przyjdzie za godzinę a ja się go wstydzę! Mam potworne zatwierdzenie a on jest ratowników medycznym! Jak to się robi wgl ? Co on mi będzie robił? Pomocy

Gość gość
Nie wiem jak w Polsce ale u mnie w aptece kupuje się takie żele z długa końcówka poj 5ml i wkladasz sobie do pupy w pozycji leżącej,wyciskasz czekasz 15 sec :o i lecisz na kibel :D

Gość gość
Niestety j juz wiem jak to jest:/ nigdy więcej!

Gość gość
No chyba lepsze to niż zatwardzenie.

Gość gość
Nie nie na zwykłe, nie zalatwialam się już prawie piąty dzień!!! Nigdy wcześniej mnie tak brzuch nie bolał, wręcz wylam z bólu. Ale już nigdy więcej lewatywy. Mój chłopak jest delikatny ale wkładanie rurki do tyłka a potem trzymanie tej wody przez min jest nie do zniesienia!

Gość gość
Oj tam zaraz glodnemu tygryskowi chleb na myśli :p nie na zwykle lecz na poteworne :) jak to autorka ujęła

Gość gość
Na Twoim miejscu bym powtórzyła jutro dlatego ze na pewno wszystko nie poszło, czy chłopak użył przy wkladaniu jakiś żel lub chociaż wazeline?

Gość gość
Nie nie użył niczego takiego! A co? Wtedy boli mniej? Ja go zabije! Nie nie dam sobie już tego nigdy zrobić! Ej a w jakiej pozycji on powinien mi to zrobić? Bo powiedział, że muszę być w pozycji na pieska...to było upokarzajace