Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalpa_Taru

Pieszczoty kosmiczne

Polecane posty

Gość gość
Skąd pomysł że tabasco fałszywa ewa?

Gość gość
ktoś rzucił hasłem że tab to fałszywka i reszta podchwyciła

Gość gość
wyciekło z maila

Gość gość
teoria z důpy jak ta z Koke :D

Gość gość
błędny wiemy że to ty

Gość gość
nie, to jest koke

Gość gość
wyciekło z maila :D he he poj/eb/ani jesteście

Gość gość
Z kim Tabasco mailowała oprócz Beldnego?

Gość gość
Czy Wam się to nie nudzi?

Jeden teskt sprawil ze niczym piranie szukacie ofiary;) jak wiec was nie karmic ? Biedne pomidorki

Gość gość
W düpie byliście göwno widzieliście A z pomarańczowej spertoliny możecie sobie srać ile wlezie.

I rozplynely sie sardynki udajace krwiozercza lawice ;) niepewnosc budzi leki a te z koleji buduja groza fose przez ktora juz tylko slychac grozne okrzyki w panice wypluwane przez tych co rozsadek sprzedali za garsc pewnosci siebie. Hehe a tyle padlo tu swinstw pod adresem tak wielu tylko pytanie po co ?

Gość gość
wy i te wasze plotki koke to kreska sw pisze z pomarańczy dark to kusza tabasko to fałszywa ewa albo miss nowa to kalpa nowy pisze jako koke kalpa to muszka pewna to rogata niestała jest grotą a i tak wszystkie i wszystkich przeleciał najszybszy :D

Gość gość
A Frida była facetem ;) I KKK :)

Gość gość
zostaw to detektywom

Gość gość
:-o

bylam.. ale bez fijutasa 😴 to tez jakby poezja ;) wlos zaczesany gladko na zel koszula i krawat zaciagniety scisle markowy garnitur ukrywa wydatne piersi i brak ku/tasa but na obcasie dodaje potrzebnego wzrostu to on od switu do nocy od nocy po dzien trzesacy maskami podwladnych to on - wspolczesna kobieta z jajami :P ps. do garnituru zakladalam meskie pantofle.. bez obcasow :)

Gość gość
Kobieto, weź się za cos pozytecznego, bo sie ośmieszasz

sie przeciez wzielam... wyrzucilam garnitur do smieci 😴 znudzilo mi sie byc facetem. a ty co pozytecznego zrobiles?

Witaj Fridziu ;) widze ze zawsze shadowed sie z orszakiem tylko nie wiedziec czego pomidorowym. Ja sie jakos doprosic nie moglem i moj pomidor poszedl w cholere. Widac mameji nie przysluguje pomidorowy orszak. Nawet mi gdzies podszywa zamkneli no mowie Ci ten swiat schodzi na psy hehe. Za to Ty jak zwykle w skowronkach

czesc kredkowski :) ale tam.. nie jestem w skowronkach, tylko w zamysleniu nad roznymi bytami ;) takie tam, dyrdymaly.. byt, byt, niebyt.. glowa mi pulsuje, wiec dla zdrowotnosci pomoczylabym nogi w zimnej wodzie... tylko tratwy brak :O

Tia Kusza, może i górnolotnie napisane, ale co zrobię, tak mi się napisało :P Kocham kosmos :D Hej Frida :) ...byty,niebyty i inne od))byty... :D

Gość gość
Good bye !

Gość gość
Co ? też był on?

Gość frida6
patrze.. pieszczoty kosmiczne znowu wyladowaly w kawiarni :) .. a tymczasem nikt sie nie piesci, tylko pomaranczowy popapraniec przypomnial sobie o nie zadanym wczesniej pytaniu ;)

Gość gość
Kosmos <<>> chłodne wargi rozpalasz szminką czerwoną z nadzieją że poczują kosmosu bezkres rozgwieżdżonego tęsknotą czekania nieobecnością karmisz marzenia senne głowę skrywając w gwiazdach zazdrośnie nieśmiałych galaktykach w zasięgu dłoni jakim słowem cię skuszę byś była gotowa na każde moje pokuszenie jak księżycowi co mówi namiętnie że spłoniesz w atmosferze rozkoszy

widzisz Fridzia;) dzialasz cuda widze nawet miedzygalaktyczny .Ozywilas kosmos czy samo tak wyszlo jak zawsze;) ?

Gość gość
być tylko kandydatem do stromych chmur przepaści wiatrem mrozem kołowanych odruchów twego serca <<>> nie być nawet rzeczą do przesuwania w nerwicy natręctw chociaż z kąta w kąt mój błąd księżycowy krok mojej załogi egzaminujesz mnie niezwykle pilnie i sadzasz lata świetlne poza układem w kolejnej galaktyce spojrzeń a ja tylko wołam cię wzrokiem i tym co mówię bezdźwięcznie <<>> wszystko widać twoje oczy dziewczyno sledzące przecież kocie w nocy omijają moje gwiazdy świetlne palące te jedyne