Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z córką.

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam od 5 lat z moją rodziną w Madrycie. Przeprowadziliśmy się tutaj z powodu pracy mojego męża. Mam dwie córki i starsza córka przysparza nam dużo kłopotów. Ona od roku spotyka się z dużo starszym Hiszpanem, którego tutaj poznała i tworzy z nim związek. Niepokoi mnie to. Ona chce zostać u niego na cały weekend. Nie uważam żeby to był dobry pomysł. Nie zrozumcie mnie źle. Ja się martwię.

Gość gość
to jej nie pozwól, masz powody żeby się martwić. Inne pytanie - na czym polegają te problemy, poza tym, że ją zaniedbaliście i znalazła sobie oparcie w postaci dużo starszego chłopaka?

Gość gość
Boję się, że będzie z nim spała i zajdzie w ciążę.

Gość gość Dulcineea
dlaczego te wszystkie "kochane"mamusie tak sie martwia o swoje corki?zostawcie je w spokoju nich sie dziewczyny spotykaj z kim chca,co wam do tego,nic tylko narzekacie na nie,sorry czasy sie zmienily,kazdy robi jak chce.

Gość gość
Nie chcę żeby ona z nim spała!

Gość gość Dulcineea
normalne ze z nim bedzie spala a w ciaze nie musi zachodzic,odetnij juz ta pepowine na zawsze.

Gość gość
Ale ona jest za młoda na takie rzeczy.

Gość gość Dulcineea
moze i za mloda?to znaczy jak mloda?15?16?mam nadzieje ze jak juz"cos robia"to uwazaja ,ciesz sie ze sie nie narkotyzuje

Gość gość
Ma 21 lat, a ten Hiszpan 33 lata.

Gość gość
jest dorosła, więc o co ci chodzi najwyżej się sparzy,.

Gość gość
Hiszpan stary?ja sie zes ram ze smiechu ,wiesz ile ja mialam lat 20 a poznalam faceta o 22 lata starszego odemnie,oczywiscie pobralismy sie .

Gość gość
21 lat dziewczyna jest dorosła i chyba wie co robi , zaufaj jej i zamiast być przeciwko bądź wsparciem bo tylko stracisz z nią kontak a jak zajdzie w ciąże no cóż nic nie poradzisz na to chyba jest inteligentną osoba i wie co robi, jak długo się znają to też wiele znaczy

Gość gość
Trochę jest za duża żebyś mówiła jej co ma robić i jeszcze za młoda żeby docenić mądrość starszych. Odsunie się od ciebie, zwyczajnie go zaakceptuj, jeżeli nie jest patologiczny, każdy musi swoje doswiadczyc i ona też, nie da się dzieci wychowywać i kontrolować kiedy są dorosłe, dwanaście lat to nie taka duża różnica wieku. Dlaczego go nie lubisz? Co cię dokładnie martwi?

Gość gość
napewno jest tak ze autorka sama by chciala -corki Hiszpana-

Gość gość
Patologiczny nie jest. Jest poważny, pracuje w banku.. Martwi mnie, że ona będzie z nim spała.

Gość gość
A jak obieca ze nie zmruzy oka to może być u niego? O co chodzi z tym spaniem? Wlasnie lepiej żeby spali niz baraszkowali

Gość gość
Oj dobrze wiesz o co chodzi. Powinna zaczekać z tym do ślubu.

Gość gość
Ale to już nie te czasy, że czeka się z seksem dobry ślubu, odposc, jeżeli facet jest fajny i poważny i dobrze ją traktuje. Nareszcie żyjemy w czasach w których kobiety mogą mieć seks i czerpać z niego przyjemność, ślub to decyzja którą się podejmuje kiedy się dobrze pozna drugą osobę a nawet pomieszka razem, i tak powinno być.

Gość gość
nie dopóki jest pod Twoją opieką ma mieć pewne zasady jak się usamodzielni zrobi jak będzie chciała. O ile jej nie ranisz nie bijesz za nic, nie robisz problemów , szanujesz , pozwalasz się uczyć... powinna Cię słuchać