Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogurt5

czy mój chłopak znęca się nade mną psychicznie

Polecane posty

Gość jogurt5

Mam 20 lat 164cm i wazę 57kg. Figura jest ładna i wysportowana .. Jestem z nim 2,5 roku. Gdy się nie klocimy mówi ze jestem najpiękniejsza idealna itd. Ale jak się poklocimy to się zaczyna: " gruba świnia, beczka," porównuje mnie do innych dziewczyn mówi ze jestem beznadziejna, ze mam male piersi, ze inne kobiety maja wieksze i dluzsze nogi Krytykuje moja rodzine. Nie szanuje mojego wyboru kierunku studiów (medycyna) . w dodatku obgaduje mnie przed swoim kolega. Dziś gdy się klocilismy powiedział ze mnie nie kocha i jest ze mną tylko dla zabawy. Oczywiście za dwa dni przyleci z kwiatami przepraszać i znowu będę jego idealnym aniolkiem. Co robić?

Gość gość
Zostaw go

Gość gość
No to nie dobrze tyko dlaczego mnie tu skierowales?A hmm? Chcesz mi pomo?

Gość gość
Beznadziejny jakiś

Gość gość
Medycyna :0, bralbym i 57 kg ideał

Gość gość
Tyran jakiś bezmozgi. Znajdziesz lepszego

Gość gość
Wydaje mi się, że twój facet ma kompleksy, wydajesz mu się być lepsza od niego. I chyba dlatego ci dogryza, nie chce byś znalazła innego. Poza tym jest niedojrzały emocjonalnie- to nie kocham w kłótni- dziecinada. Porozmawiaj z nim o tym. A jeśli nic się nie zmieni zostaw, bo choć to kłótnia, a ludzie w emocjach przeróżnie się zachowują i często obrażają się wzajemnie, w złości różne rzeczy się dzieją. Nie każdy potrafi panować nad emocjami. To Ty nie musisz tego znosić i bezczynnie się przyglądać. Przybiegnie za dwa dni, nie przyjmuj kwiatów i nie rozmawiaj, zechce przyjdzie znowu. A wtedy mu wyjaśnij dlaczego się nie odzywasz. Jeśli mu zależy opamięta się.

Gość giralda
Zostaw go. Chcesz się męczyć z kimś takim przez całe życie? Jakiś niestabilny psychicznie... A pewnie te głupie rzeczy najczęściej wygaduje, jak sobie wypije, co? Zostaw go, bo tylko będziesz przy nim tracić czas i popadać w kompleksy, bo zaczniesz mu wierzyć w to, co o Tobie i Twojej rodzinie mówi. Jesteś młoda, ZA młoda, żeby pakować się w taki toksyczny związek. Ja może nie miałam AŻ takich problemów, ale też często, ale u mojego było to najczęściej po alkoholu, byłam krytykowana, on zastanawiał się czy nasz związek ma sens, kłócił się itp.. A na drugi dzień „puk, puk”, on i kwiaty, przepraszał, a ja byłam naiwna i mu wybaczałam, myślałam, że faktycznie się zmieni. Nie, nie zmienił się, w końcu się z nim rozstałam. Teraz jestem z innym, poznałam go na mydwoje, już po dwóch spotkaniach wiedziałam, że to jest to. I teraz wracając myślami do mojego poprzedniego związku, aż nie wierzę, że tyle wytrzymałam w takim toksycznym związku. Teraz widzę, że jednak może być normalnie, można być z facetem, który Cię szanuje, docenia, kocha. Też kogoś takiego w końcu znajdziesz, zostaw tego buraka i zacznij żyć swoim życiem.

Gość Taki_jeden_964
Niech się w końcu zdecyduje jaka jesteś dla niego.

Gość gość
Lepiej byc samej niz w takim zwiazku :(

Gość gość
ja mam 172 i waze 55kg, 18 % tkanki tluszczowej TO jest wysportowanie, a nie 10 cm mniej 2 kg wiecej. a tego barana pogonilabym WON co za koles wogole... Dziewczyno, szanuj sie, jak on moze cos takiego do ciebie mowic!! nie szanuje twoich studiow medycznym, a co on jest? chyba ma kompleksy na tym punckie, znajdz lepiej kogos z kims bedziesz na podobnym poziomie a jego olej, lepiej bys samemu niz z byle kim