Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szanse na schudniecie ?

Polecane posty

Gość gość

Załamuję się powoli psychicznie, tyle lat ćwiczę, jem na prawdę bardzo mało, biorę przeróżne leki na schudnięcie, a efekt tego taki, że moje geny wygrywają cały czas, niestety wdałam się do swojego ojca i mam z tego duże problemy, bo ciagle bylam i czasami nadal jestem obgadywana, że mam nadwagę. Na prawdę kiepsko to wygląda u mnie, mam 181 cm wzrostu i ważę aż 87kg po mimo takiej katorgii nadal mam spora nadwage, juz nie wspomne, ze kiedys wazylam 95kg. Co ja mam robic ? Nawet przez to chlopaka sobie znalezc nie moge, nikt nie chce otylej dziewczyny, nie raz mialam z tego powodu mysli samobojcze. Co ja mam robic ?

Najlepiej będzie jeżeli udasz się do dietetyka,on napewno ci pomoże w tej kwestii.Moze w zły sposób komponujesz swoją dietę?Napisz mi twój przykładowy jadłospis.

Gość gość
Pewnie to żadne pocieszenie,ale ja mam 155 cm cm i ważę prawie 70 kg. Wyobrażasz sobie grubego kurdupla ? :-) A najgorsze jest to,że mam chude ręce,wielki bandzioch i wyglądam jak kobieta w ciąży. Nie myślałaś o wizycie u dietetyka? Z tego co czytam, to udało ci się schudnąć 8kg, ja za 8kg mniej dałabym się pokroić.Pamiętaj,że to też jest sukces.

Gość gość
9:11 Powiem ci tak, że mam czasami takie dni, że dosłownie nic nie jem. Przez ostatnie 3 lata jem głównie owoce, czasami jem potrawy, które są pikantne, bo słyszałam, że kapsaicyna odchudza, jeżeli chodzi o słodkie, to przez ostatni rok zjadłam może ze dwie całe czekolady, 1 batonika i 1 kawałek tortu i tyle, produkty jem na prawdę chude, na śniadanie jakiś twarożek, jabłko, czy ogólnie inny owoc, na obiad pierś z kurczaka, albo jakąś rybę z sałatką, na podwieczorek jakiś mały jogurcik, na kolację jakąś sałatkę, chociaż często zmieniam ten harmonogram, no ale na prawdę nie jem tłustego, u mnie 1l oleju do smażenia starczy na rok, po za tym bardzo dużo ćwiczę, biegam codziennie po kilka km, dodatkowo mam rowerek w domu do ćwiczeń, na tym też ćwiczę z godzinę, po za tym chodzę na siłownię i basen 2 razy w tygodniu i na prawdę nie wiem ile bym ważyła gdybym nie uprawiała sportu i się nie głodziła pewnie ze 200kg, wiem bo mój tata, też miał z tym problem. 9:17 Ja jestem wysoka, no i tak bardzo nie widać po mnie nadwagi, dużo poszło mi w uda, ale tak na prawdę nie widać, ze schudłam, gdybym pokazała ci zdjęcia jak ważyłam 95kg, a teraz to byś różnicy nie zauważyła

Gość gość
Przede wszystkim się nie głodź, jedz regularnie.Podobno głodówki spowalniają metabolizm.Ustal sobie godziny posiłków i jedz regularnie.