Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zwykle samotna majowka

Polecane posty

Gość gość

jestem sama,mam 39 lat wiec wiadomo wszyscy znajomi sa juz sparowani,maja rodziny,dzieci,nawet ci mlodsi. nikt takiej osoby jak ja nigdzie nie zaprosi.wiec sama spędzam wszystkie wolne weekendy.chce mi sie wyc z rozpaczy:-(

Gość gość
dla odmiany zamiaucz z rozpaczy , zawsze jakies urozmaicenie w życiu

Gość gość
może znajdź partnera albo koleżanke albo poprostu jakieś hobby np. fitnes tam spotykasz ludzi

Gość gość
ot widzisz, ja bym chciała tak sobie samotnie weekendy i majówkę spędzić i mieć wszystko w doopie, a ty wyjesz z rozpaczy

Gość gość
Ja też nie mam z kim pierwszomajowej kawy wypić :-(

Gość gość
ja piję kawę więc możesz się przyłączyć:)

Gość gość
zawyjmy wspolnie auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:D

Gość gość
a przestań, zrób coś dla siebie, zrelaksuj się jakoś. rozstałam sie z partnerem i też nigdzie nie wychodzę, chociaż mieliśmy wspólne plany na majówkę. zostaje w domu, będę pić winko i oglądać filmy, zamierzam się relaksować.

Gość Marchewkaa
Wyjdź z domu, nie jesteś jedyną taką osobą, otwórz się na ludzi! Siedzenie samotnie tylko Ci zaszkodzi.

Gość gość
12:44 jak ona ma wyjść z domu np na spacer gdzie wszędzie tylko same pary.

Gość gość
załóż sobie konto na jakimś portalu, nawet n a sympatii, dla zabawy, poznasz kogoś, popiszesz, pogadasz. zakładaj! moze kolejna majówka już nie będzie taka samotna, facetów tam od groma! i jakoś żaden się nie wstydzi wstawiać zdjęcia, wiec to chyba żaden wstyd zagadać do jakiegoś:)

Gość Marchewkaa
No bez przesady, są jeszcze na świecie ludzie samotni! Tak! Polecam portal randkowy,tam czasem można znaleźć jakąś perełkę :-)

Pójdź na spacer i ciesz się dniem, nawet jeżeli pada :) Sama też spędzam majówkę i dziś zamierzam cały wieczór spędzić w wannie wypełnionej pianą i jakaś dobra książka, a potem obejrzę sobie jakiś ciekawy film :)

Gość gość
co innego jak dla kogos jest to pierwszy samotny wekend. zupelnie gorzej jest jak kazdy wyglada tak samo czyli samotnie. mam konta na portalach randkowych,ale naprawde ciezko o fanego wolnego faceta w zblizonym wieku

Gość Greg Plitt
Szkoda że nie ma takiej aplikacji android z gps, która w promieniu kilku kilometrów wyszukuje osoby samotne, które nie maja w tej chwili co ze soba zrobić. Podaje odległość i podstawowe dane osób samotnych, zdjęcie i możliwość rozmowy video jak przez skype.

Gość gość
Ja też dzisiaj samotnie i zgodze sie z poprzedniczką, że pierwszy czy okazjonalnie taki samotny weekend może być nawet przyjemny. Niestety kilka lat w takiej samotności dobija :-(

Gość gość
dokladnie.taka jest prawda. niestety jak się dobija do 40stki to cięzko juz kogos znalezc,zwlaszcza jak się nie ma przeszlosci ,bo jakos ciezko mi sobie wyobrazic wchodzenie w zwiazek z rozwodnikiem ,ktory ma zobowiazania typu dzieci

>>>jestem sama,mam 39 lat wiec wiadomo wszyscy znajomi sa juz sparowani,maja rodziny,dzieci,nawet ci mlodsi. nikt takiej osoby jak ja nigdzie nie zaprosi.wiec sama spędzam wszystkie wolne weekendy.chce mi sie wyc z rozpaczy<<< >>>Ja też dzisiaj samotnie i zgodze sie z poprzedniczką, że pierwszy czy okazjonalnie taki samotny weekend może być nawet przyjemny. Niestety kilka lat w takiej samotności dobija<<< >>>dokladnie.taka jest prawda. niestety jak się dobija do 40stki to cięzko juz kogos znalezc,zwlaszcza jak się nie ma przeszlosci ,bo jakos ciezko mi sobie wyobrazic wchodzenie w zwiazek z rozwodnikiem ,ktory ma zobowiazania typu dzieci<<< x Ja miałem na dzisiaj plany, ale od rana nic mi się nie chce 💤, więc cieszę się :), że nie mam wobec nikogo zobowiązań :). Samej idei długiego weekendu nie rozumiem, bo na jutro mam umówionych kilka spraw ze strzyżeniem włącznie :). Gdyby jednak, któraś z pań, nudziła się śmiertelnie, na Górnym Śląsku :D, to na dobry domowy obiad :D, zawsze dam się zaprosić :D :D :D. x Ps. Rozwodnikiem jestem, ale dzieci nie mam.

Gość gość
Też spędzam ją samotnie. Dzisiaj zrobiłam sobie pyszny obiad, jutro wyjdę na spacer, może zobaczę co w Gdansku na Długiej słychać. Ci powiem, że wolę tak niż z byle kim albo byle z kimś. Chociaż czasami doskwiera :)

Wy to macie problemy! Mój M. wyjechał w Bieszczady a ja sobie w spokoju mogłam parę rzeczy porobić, zabrałam tatkę na działkę, trochę popatrzyliśmy, jak wszystko rośnie, potem zjadłam obiad, zdrzemnęłam się, teraz rozsady czekają do zrobienia, w tv fajne programy lecą Doprawdy, jak ktoś ma marudną naturę, to nic mu nie dogodzi. Czy wy całe swoje prywatne życie musicie zawieszać facetowi na szyi, nie macie swoich spraw, zajęć, hobby, rozrywek?

Gość gość
Lubię Gdańsk ale mieszkam w innym mieście.

Gość gość
ja też jestem samotna mam 40 lat najbardziej mi brakuje koleżanki mam męża ale on to czesto tylko na nerwy działa

Gość gość
A daleko masz do Gdańska:). Pogoda nie jest zbyt fajna, ale można wypić kawkę na Długiej albo winko na Gradowej:)

>>>Też spędzam ją samotnie. Dzisiaj zrobiłam sobie pyszny obiad, jutro wyjdę na spacer, może zobaczę co w Gdansku na Długiej słychać. Ci powiem, że wolę tak niż z byle kim albo byle z kimś. Chociaż czasami doskwiera<<< x To może, spotkasz tam, pewną miłą dziewczynę, która dzisiaj przyjechała na komunie siostrzeńca :).

Muszę przyznać, że najbardziej nastrojowa starówka, jest właśnie w Gdańsku :).

Gość gość
Ma swój urok:). Osobiście jednak przedkładam na nią Dolne Miasto. Czuję tam "stary" Gdańsk.

>>>Ma swój urok . Osobiście jednak przedkładam na nią Dolne Miasto. Czuję tam "stary" Gdańsk.<<< x Nie rozróżniam dzielnic, ale z czasów służbowych wyjazdów pamiętam swoje spacery i jakąś taką wielką basztę blisko centrum :). Nad samym kanałem też było przyjemnie :). Kojarzę taki jeden mostek zaokrąglony tzn, że na środku kanału był wyżej niż na brzegach :).

Gość gość
Ewa glupia kobieta jestes. Nie rozumiesz podstawowej roznicy. Ty meza masz na co dzien a teraz wyjechal wiec mozesz z przyjemnoscia oddac sie swoim sprawom. Autorka jest samotna, na co dzien gdy ma prace odczuwa to mniej dokuczliwie a jednak w wolnych dniach to przykre. W buty sobie wsadzcie gadki no co ty nie masz swoich pasji bla bla bla. Mozna miec a przychodzi moment smutku i koniec.

Gość gość
ja tez spedzam samotnie. ale maluje mieszkanie. zle obliczylam zapotrzebowanie na farbe i juz mi jej zabraklo:P w kolejny dlugi weekend dokoncze malowani:)

>>>Mozna miec a przychodzi moment smutku i koniec.<<< x To wolicie się smucić, niż mnie na domowy obiad zaprosić ;) :D ;).