Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy śmierć poprzez rzucenie się pod jadący pociąg to dobry pomysł

Polecane posty

Gość gość
To ciekawe skąd masz kasę dla matki?

Gość gość
Pieniądze mam, bo kilka rzeczy sprzedałem na allegro, i na trumnę i na inne rzeczy powinno wystarczy

Gość gość
Tak ,tak sprzedawales specjalnie rzeczy z myślą o własnym pogrzebie :o takie bajki to możesz wciskac komuś innemu . żadnej kasy dla matki nie masz! Pewnie nawet długi jej zostawisz :(

Gość gość
tu nie chodzi o traume w ZOBACZENIU zwlok :O maszynista ciebie ZABIJE!!! moze na twoje zyczenie, ale on sam sobie poniesie krzyz pozbawienia zycia innego czlowieka. jestem zdania ze zdecydowanie powinienes umrzec, pozbawic swiat tak wybrakowanych genow bo jestes skonczonym idiotą, któy nie potrafi wyjsc poza ramy wlasnego ja :O zero empatii, zero pomyslunku o innych :O powies sie, lyknij tabletki, podetnij zyly WZDŁUZ!!! żyl nie w poprzek, i sie jeszcze powies, albo skocz z wieżowca zeby miec 100% pewnosc, ale nie wciagaj w swoje samobojstwo innych, tych ktorzy chca normalnie zyc.

Gość gość
'samobójcy są strasznie nieodpowiedzialni i atencyjni, interesuje ich tylko własna przedwczesna śmierć i opinia innych' co ty dziecko wiesz o samobójcach.. wracaj do lekcji, bo w poniedziałek klasówka. nie pozdrawiam gimbazy

Gość gość
Chciałem zmienić swoje życie, ale jestem zerem, nic nie umiem a najgorsze jest to że i tak się nie nauczę. Nie mam przyjaciół bo kto by chciał z taki dnem się zadawać

Gość gość
gość dziś no może zaprzeczysz? Cala reszta może niesc swój krzyż ,a taki zabiera zabawki i spiertala z piaskownicy :o

Gość gość
nawet boję się rozmawiać z ludźmi:( i co na to powiedzie

Gość gość
tak, tak, tak...uzalaniem sie nad soba zmienisz cale swoje zycie 😴

Gość gość
Ile lat masz ? Zresztą nie ważne ty się chyba zatrzymales w rozwoju na etapie nastolatka :o Nic nie umiem to się nie będę uczył tylko sie zabije :o

Gość gość
I tak tego nie zrozumiecie :( śmierć to jedyne wyjście które rozwiązuje wszystkie problemy.

Gość gość
Nie ,to jest zwykłą ucieczka. Powiedz czy zdążyło się kiedyś ze ktoś w rozmowie z toba zranił cie ,wyśmiał w twarz , groził ci itp pytam o zwykłą rozmowę z zwykłymi ludźmi ?

Gość gość
Powiedz mi tylko czy masz dzisiaj w miarę ładna pogodę?

Gość gość
Nikt mnie nie zranił w czasie rozmowy czy coś w tym rodzaju a wiesz dlaczego bo naprawdę rzadko z ludźmi rozmawiam ludzi się krępuje wiec z nimi nie rozmawiam

Gość gość
Taki już jestem wiec jak mogę dać sobie radę w życiu.

Gość gość
To ja powiem Ci ze kiedyś było ze mną podobnie ,nawet dozo gorzej ,ale nie myslalam o samobójstwie ,kocham życie . kocham ludzi. Ale mam fobie społeczna,juz nie taka jak kiedyś bo było tragicznie. Pewnego razu mój maz musiał wyjechać na kilka tygodni ,wtedy musiałem się przełamać,moja satysfakcja kiedy wrucilam ze sklepu i w dodatku rozmawialam z sprzedawczynia :) to pozwoliło mi zrobić kolejny krok,następnym razem szlam do sklepu z mniejszymi obawami i rozmawoalam nawet z ludźmi z kolejki. To co Ty chcesz zrobić to nie jest żadne rozwiazanie ,wyjdzie na to ze odbierasz sobie szanse na normalne życie. To tylko od Ciebie zależy jakie będzie.musisz się przełamać,udowodnić sobie ze Twój strach jest irracjonalny.

Gość Daniel 24
Czasami to się zastanawiam matki te dzieci rodzą później one są nieszczęśliwie po co to się rodzić i marnować życie nie mieć celów marzeń no po co ? nie liczę osób po wypadkach którzy przez to mają przegrane życie bo to wypadek losowy mi chodzi o ludzi nieszczęśliwych emocjonalnie.

Gość gość
Czyja to wina ze ktoś nie ma celu w życiu? Ze się męczy bo ma fałszywe priorytety?

Gość gość
To jest głupi pomysł, będzie cię miał na sumieniu maszynista i popsujesz plany ludziom, którzy będą jechali tym pociągiem, bo pociąg będzie stał przez ciebie.

Gość gość
gość dziś Ale zrozumcie bez względu na to jak zabije się, to dla każdego będzie trauma jak zobaczy moje zwłoki. Wydaje mi się że pociąg jest najlepszym sposobem, czyli najpewniejszym bo nawet jak utnie mi kończyny to za nim pogotowie przyjedzie to się już zdążę wykrwawić xx Kretyn! dla każdego kto cię zobaczy? A maszynista w psychiatryku. Jak się chcesz zabijać to zrób to własnoręcznie, a nie rękami drugiej osoby, której nie znasz. Nawet skaczącz z 10 piętra popatrz w dół, żebyś z kogoś kaleki nie zrobił, tak jak jeden debil ostatnio.

Gość gość
Ludzie ale wy głupoty piszecie , samobójca nie patrzy czy komuś zrobi przykrość czy nie fakt jest taki że jest nieszczęśliwy i tyle a co wy macie takie problemy jak on .

Gość gość
Tym ludziom trzeba pomoc a nie naprowadzac ich na najlepsza metodę na samobójstwo :o ,oni sami sobie odbierają szanse :( na szczęście .

Gość gość
Bardzo:) szybko i bezboleśnie. Spróbowałam i wiem^^

Gość gość
to pozwoliło mi zrobić kolejny krok,następnym razem szlam do sklepu z mniejszymi obawami i rozmawoalam nawet z ludźmi z kolejki. x x ja sie leczyłam na depresje i tak dokładnie było jak piszesz i powiedziałam o tym psychiatrze i wiesz jaka diagnoze otrzymałam ? ze mam chad czyli dwubiegonowke,masakra,tak zle to depresja,lepiej to chad,nie mam pl znakow

Gość gość
Ja tez mam dwubiegunowke, ale kiedy dopada mnie zły czas kiedy czuje ze wszystko się wali ze pewnie tym razem nie dam rady ze juz pewnie soegam dna to zapala mi się lampka i czekam aż mi przejdzie i zawsze przechodzi :) a potem cieszę się ze żyje ,cieszę się ze okresy te źle ,tego psychicznego dola są rzadkie ,coraz rzadsze i coraz krótsze mimo ze faktycznie mam życiowe problemy

Gość gość
Zycie jako caloksztalt jest meczace, ale dla chwili warto zyc. Po prostu w zyciu piekne sa tylko chwile, dlatego zbierajcie je i cieszcie sie nimi, alkohol, sex, nawet papierosy, dla takich przyjemnosci mozna zyc, dlatego probojcie zmienic swoje zycie, dajcie sobie szanse.

Gość gość
Nie rob tego ;) Wszystko się ułoży... Jestem tego pewna ;)

Gość gość
az zal czytac jak niektorzy namawiaja autora do samobojstwa :( to nie jest rozwiazanie :(

Gość gość
mam podobnie, ale chcę połknąć tabletki i się po prostu nie obudzić. Moja choroba mnie zniszczyła.