Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamfigury

Jakim typem figury jestem?

Polecane posty

Gość niemamfigury

Mam wąskie ramiona, biust i biodra o tych samych wymiarach, płaski brzuch, duże uda (56cm do 170cm wzrostu) szczuplutkie łydki. Talia jest stosunkowo długa, a nogi dość krótkie. Z tego co czytałam nie mieszczę się chyba w żaden opis figury, zawsze jest jakies "ale" wiec może mi pomożecie? :)

Gość gość
zdjecie figury poprosimy to powiemy. z opisu nie umiem sobie ciebie wyobrazic

Gość niemamfigury
Nie bardzo chcę wrzucac zdjecie, a w internecie cięzko mi znalezc zdjęcie podobne do mojej figury. Wszystko szczupłe, duże uda, proporcjonalnie troche za krótkie nogi

Gość gość
Ja też tak mam. Ani d**y ani cyckow. Po ciąży została opona i na wysokości pępka mam więcej niż w biodrach, a brzuch mam stosunkowo płaski. Do tego mam grube ramiona :) hahaha no trzeba się wziąć za siebie bo waze więcej niż do porodu jak szłam. Kiedyś czytałam że to papryka. Taki typ. Jak wazylam 60 kg to tak nie podpadalo, teraz przy prawie 80 kg wyglądam jak niezgrabne prosie. 80 kg no wiadomo dużo, ale gdybym miała figurę klepsydry nie byłoby tak źle.....

Gość niemamfigury
Może ktoś inny sobie poradzi z tym opisem :)

Gość niemamfigury
Chyba jednak mamy troche inaczej :P bo ja mam 57kg i nie mam masywnych ramion wiec papryka (Nigdy o tym nie slyszalam :D ) chyba też mnie omija