Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowanaturystka

plaża nudist :)

Polecane posty

Gość nowanaturystka

gdzie bywacie/bywaliście na takich plażach i było najfajniej? W Polsce są takie miejsca? Ja mam doświadczenia z plażami w Chorwacji, jednak marzy mi się coś takiego nieco bliżej.

Gość nowanaturystka
ej no co jest, nikt nie bywa na plażach nudystów?

Gość nowanaturystka
doradźcie mi gdzie się wybrać

Gość Whitechocolatesorbet
Ja bylam, pierwszy raz na Teneryfie a potem na Fuerteventurze...to jest dopiero raj dla naturystow! Nie slkamie jesli napisze, ze na co drugiej plazy mozna bylo spotkac golasa. Niestety w wiekszosci to byli starzy Niemcy, malo apetyczni...W tym roku wybieram sie do Chorwacji i tez zamierzam wylegiwac sie na plazach nudystow :)

Gość debiutant_debki
Szczerze polecam Dębki, właśnie wróciłem i udzielam się tu i tam, aby powiedzieć jak mi (nam - z żoną i dzieckiem) się tam podobało. Mam niewielkie doświadczenia wcześniejsze i najważniejsza rzecz: w porównaniu z jakimiś małymi odludnymi miejscami, gdzie przychodzą stali bywalcy, mający swoje "zasady", tutaj w Dębkach poczułem luz, atmosferę jak na plażach zwanych "cloth-optional" w Chorwacji czy Hiszpanii, choć w innych proporcjach - tu to zdecydowana większość jest nago, a tylko niektórzy (szczególnie dziewczyny/panie) ubrani bądź częściowo ubrani, bądź rozbierają się tylko do opalania za parawanem itp. "Pozytywne rozczarowanie": na plaży nudystów większość gości to pary w wieku około 30 lat, zadbane, zgrabne ciała ;) Starsi też są, oraz ludzie o różnym wyglądzie - i bardzo dobrze, plaża jest dla wszystkich, ale wcale nie jest tak jak myślałem, że zastaniemy tam tylko panów ok 60 lat. Bez obaw można przychodzić z dziećmi, albo w pojedynkę, zero widocznych zachowań seksualnych, natarczywości czy agresji. Po pierwszym dniu (przy ładnej pogodzie) człowiek jest w szoku, że jest w Polsce takie miejsce, tylu fajnych ludzi, i że Polska nie jest wcale taka zaściankowa jak się zwykło uważać. Szczegóły np. na Forum NNS.

Gość gość
A topless w Poznaniu gdzie mogę się opalać?

Gość gość
nie tak blisko z Poznania, ale bliżej niż na Teneryfę lub nad morze śródziemne jest do Sturova na Słowacji. Kąpielisko termalne z uroczą i kameralną strefą nagości. Cisza spokój, super wygodnie i relaksowo. co prawda nie ma dość miejsca na uprawianie jakiś sportów czy gier na golasa, ale jest bardzo przyjemnie.