Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćimonaboat

Jak kobiecie zależy, to się odezwie pierwsza.

Polecane posty

Gość gość
no chyba zartujesz,ze jakakolwiek kobieta latalaby za facetem.Może dac sygnał i delikatnie pokazac mu,ze jest powaznie zainteresowana jego osobą. Ale,żeby uganiać się zaraz ....

Gość gość
jesli facet po takim sygnale nie wie jak to rozegrac i czeka,az kobieta będzie to napędzać to jest zwyklym tchorzem z przerosnietym ego. Od takich to uciekac.

Gość gość
mi zależy a nigdy się nie odezwę. BUSTED.

Gość gość
Na A Ci zalezy?

Gość gość do A
kiedys mi zalezalo a teraz to juz sam nie wiem, czasem ludzie spotykaja sie w zlym czasie, jedno chce a drugie nie chce i gdzies to sie po prostu wypala

Gość gość
Jeżeli się wypala to nie było to co nazywa się miłość. Wypala się tylko iluzja o miłości bo to jest w głowie a nie w sercu. To co w sercu nie wypala się nigdy. Jeżeli zaczniesz mówić o miłości najpierw swój wewnątrz siebie i poczuj czym czujesz miłość. A jeżeli czujesz ją swoimi narządami płciowymi to zwykła chuć.

Gość gość
tak ma większość, prawie wszyscy niezależnie od płci, myślą narządami. co widać na tym forum i w realnym życiu. 🖐️

Gość gość
żeby była miłość to musi być jakaś nić emocjonalana z drugą osobą a jeśli na początku jednej osobie zależało a drugiej niezbyt to ta pierwsza osoba sobie odpuściła a po jakimś czasie ja drugiej zacznie zależeć to ta pierwsza już niekoniecznie chce wracać do czegoś czego nie było

Gość gość
I błąd. Dlatego tak dużo żalu i jęków na tym forum.

Gość gość
Jeżeli ktoś ma spóźniony zapłon, to jest ewidentna jego wina. Drugi raz tej samej zapałki nie da się zapalić.

Gość Kogość
Gdy ja się pierwszy raz odzywam to wymagam żeby i Ona odpowiedziała. Wymiana słów. Wymiana ruchów ciała. Dziś ja zaczynam rozmowę a jutro Ona itd. To jest związek a nie tylno wszystko w moich rękach. X razy ja zaczynam rozmowę - nie liczy się CZEŚĆ. Ona też tak potrafi ale nie robi. Czemu ta kobieta nie chce się angażować? Może nie warto się o nią starać.

Gość gość
A może warto coś więcej zrobić niż jakieś cześć pisane do tłumu. To wg Ciebie kontakt, wg mnie nie.

Gość Taki_jeden_964
Wróciłem, przeczytałem resztę tematu, prawie się zes... z nudów. :)